Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Vaihda tilisi verkkotunnusta

Verkkohotellitilin ensisijaisen verkkotunnuksen muuttamisen avulla voit vaihtaa tilin verkkojuurihakemistoon liitetyn verkkotunnuksen.

Seuraavat asiat on huomioitava:

• Jos olet jo lisännyt verkkotunnuksen, jota haluat käyttää verkkohotellitilisi ensisijaisena verkkotunnuksena, sinun on ensin poistettava kyseinen verkkotunnus. Sinun on ehkä poistettava myös ensisijaisen verkkotunnuksesi aliverkkotunnukset, ennen kuin voit muuttaa verkkotunnusta (Verkkohotelli & Klassikko / cPanel / Plesk / WordPress-hallinta).
  • Jos verkkotunnustililläsi on SSL-varmenne, et voi vaihtaa verkkohotellitilin ensisijaista verkkotunnusta ilman varmenteen kumoamista. Lisätietoja on kohdassa
    .
  • WordPress®-asennukset voivat vaurioitua, kun vaihdat ensisijaisen verkkotunnuksesi. Mikäli näin käy, katso lisätietoja WordPress-verkkosivuston ohjeista.
  1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Kirjaudu sisään yhdyskäytävään käyttämällä GoDaddy-kirjautumistietojasi.
  4. Valitse Asetukset sen tilin kohdalla, jonka verkkotunnuksen haluat muuttaa.
  5. Valitse tai kirjoita verkkotunnus, jota haluat käyttää, ja valitse sitten Vaihda verkkotunnus.