Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda toimitustapaani

Verkkomyymälääsi määritetään automaattisesti ilmainen toimitus, mutta voit lisätä eri toimitustapoja: kiinteämääräiset, painoon perustuvat tai operaattorin laskemat menetelmät. Kun asiakas tekee ostoksen kaupassasi, he näkevät valitsemasi toimitustavat sekä mahdolliset toimitusmaksut tilauksen yhteenvedossa.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse verkkosivustosi tai myymäläsi kohdalta.
  3. Siirry Koontinäytön Asetukset -kohtaan ja valitse Toimitus .
  4. Huomautus: Määritä henkilökohtainen nouto tästä osiosta, jos tarjoat tämän vaihtoehdon. Napsauta Lisää Henkilökohtainen nouto -ruudun oikealla puolella. Täytä pyydetyt kentät ponnahdusikkunassa ja paina Tallenna .

5. Napsauta Lisää oikeassa yläkulmassa.
    Napsauta Lisää
  6. Valitse toimitustavat:

Perustoimitustavat

1. Napsauta Lisää jonkin perustoimitustavan vieressä.
    • Ilmainen toimitus: Määritä tilauksen vähimmäismäärä, joka oikeuttaa ilmaiseen toimitukseen.
    • Kiinteä maksu per tilaus: Veloita asiakkailtasi ennalta määritetty hinta, jotta he tietävät tarkasti, kuinka suuret toimituskulut ovat.
    • Painopohjainen: Veloita asiakkailtasi toimituskulut toimitettavan tuotteen painon perusteella.
  2. Merkitse keskimääräinen toimitusaika kohtaan Mitä asiakkaat näkevät, kun he valitsevat tämän menetelmän.
  3. Täytä pyydetyt kentät ja napsauta Tallenna .

Kuljetuspalvelutoimitukset

1. Voit lisätä minkä yksi Carrier laskemia toimitustapoja, jota voidaan käyttää aluksen kotimaisia ja kansainvälisiä tilauksia. USPS ja UPS ovat saatavilla vain yhdysvaltalaisille kauppiaille.
    • United States Postal Service (USPS): Valitse USPS -toimitusvaihtoehdot, joita haluat tarjota. Jos tarvitset lisätietoja, siirry USPS: n aloitussivulle, jolla on menetelmät , napsauttamalla Lisätietoja -linkkejä.
    • United Parcel Service (UPS): Sinulla on oltava UPS -avain, jotta voit käyttää tätä menetelmää. Rekisteröitymällä UPS -tilille saat käyttöavaimesi. Kun olet lisännyt käyttöoikeusavaimesi, täytä Tuki ja palvelut -kenttä ja valitse, miten haluat noutaa tuotteesi Shipping Boxes (Toimituslaatikot) -kohdassa .
    • Valitse Tallenna.

Huomautus: Napsauta mitä tahansa yllä mainittua tapaa Muokkaa kaikkien maiden/alueiden kohdalla ja valitse, missä toimitusmenetelmä on käytettävissä. (Jos valitset Yhdysvallat, valitse mukaan otettavat osavaltiot.)
Napsauta Muokkaa kohdan Kaikki maat/alueet vieressä

Tähän liittyvä vaihe

• Muutoksesi tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, julkaise sivustosi , jotta muutokset tulevat voimaan.