Vaihda toissijaisen verkkotunnuksen juurikansio Linux -verkkohotellissa

Jos lisäsit toissijaisen verkkotunnuksen Linux -verkkohotellitiliin, voit vaihtaa sen juurikansiota milloin tahansa.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Alle Web Hosting vieressä Linux Hosting tilin, jota haluat käyttää, valitse Hallinta.
    valitse Hallitse
  3. Valitse tilin Koontinäytöllä cPanel -hallinta.
  4. Valitse cPanelin aloitussivulla Verkkotunnukset ja sitten Laajennusverkkotunnukset .
  5. Kohdassa Modify Addon Domain (Muokkaa laajennusverkkotunnusta) valitse kynä sen verkkotunnuksen vierestä, jota haluat muuttaa.
  6. Anna uusi asiakirjan juuri aloittaen kotihakemistostasi ja valitse sitten Muuta . Toissijainen verkkotunnus näyttää nyt siihen kansioon lataamasi indeksitiedoston.