Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vaihda toissijaisen verkkotunnuksen juurikansiota Windows -verkkohotellissa

Jos olet jo lisännyt toissijaisen verkkotunnuksen Deluxe- tai Ultimate Plesk -verkkohotellitilillesi, voit vaihtaa verkkotunnuksen käyttämää juurikansiota. Tämä muuttaa sitä kansiota, jota toissijainen verkkotunnuksesi käyttää verkkosivustoillaan.

Huomautus: Etkö tiedä, millainen verkkohotelli sinulla on? Löydät sen tilisi asetuksista .

1. Käytössä Plesk kotisivun, vieressä toimialueen haluat muuttaa, valitse Hosting Asetukset.
    1. Etkö ole Pleskissä? Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
    2. Napsauta Verkkohotelli.
    3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
    4. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
    5. Suorita yllä kuvattu vaihe 1.
  2. Anna tämän verkkotunnuksen uusi polku Asiakirjan juuri -kenttään. Tämä on verkkosivustosi uusi juurikansio.

Huomautus: Jos olet jo asentanut sovelluksen tälle verkkotunnukselle, et voi muuttaa verkkotunnuksen juurikansiota ennen kuin sovellus on poistettu.

3. Napsauta OK sivun alaosassa.

Toissijainen verkkotunnus osoittaa nyt uuteen kansioon. Jos verkkosivustosi tiedostot ovat uudessa kansiossa, verkkosivustosi näytetään, kun siirryt verkkotunnukseesi verkkoselaimella.