No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda Työtilan sähköpostin salasana

Lue lisää Workspace -sähköpostisalasanan vaihtamisesta verkkosähköpostin kirjautumissivulta .

Etkö ole työtilan ylläpitäjä? Tämä on salasanan palautusprosessi sinulle. ( Olen Työtilan tilin ylläpitäjä ja haluan vaihtaa käyttäjän sähköpostin salasanan .)

Huomautus: Tämä artikkeli koskee työtilan sähköpostin salasanan vaihtamista verkkosähköpostin kautta.
Ohje Microsoft 365 -salasanoille
Ohje cPanelin sähköpostisalasanoille
Ohjeita GoDaddy -tilisi salasanalle

1. Työtilan Webmail -sivulla unohdin.
    Napsauta Unohdin -linkkiä
  2. Anna sähköpostiosoite sille salasanalle, jonka haluat vaihtaa.
  3. Suorita tietoturvahaaste loppuun ja napsauta Lähetä .
    Napsauta Lähetä
  4. Valitse, miten haluat vastaanottaa salasanan palautusohjeiden sähköpostin.
    VERHEYS

Huomautus: Jos sinulla ei ole palautussähköpostia ja et voi käyttää Työtilan hallintakeskusta, sinun on lähetettävä sähköpostiviesti tilisi omistajalle tai otettava yhteyttä tukikeskukseen.

5. Salasanan palautusohjeet lähetetään sähköpostiviestiin, palautussähköpostiosoitteeseesi tai tilisi ylläpitäjälle.
    VERHEYS

Huomautus: Salasanan palautussähköpostien voimaantulo voi kestää enimmillään 30 minuuttia. Kun salasanan palautussähköposti on toimitettu palautussähköpostitilillesi, noudata ohjeita salasanan vaihtamiseksi.