No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda useita tuotteita

Kun lisäät kauppaan enemmän tuotteita, useiden muutos kerralla säästää aikaa. Voit esimerkiksi muuttaa useiden tuotteiden hintaa, luokkaa ja nimiä samassa ikkunassa.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Napsauta Tuotteet -välilehteä ja valitse sitten Kaikki tuotteet .
    Napsauta Tuotteet -välilehteä.
  4. Napsauta Pikamuokkaus .
    Tee muutokset napsauttamalla Joukkomuokkaaminen.
  5. Sinulla on mahdollisuus muuttaa kunkin tuotteen nimeä, SKU: ta, näkyvyyttä, hintaa, myyntihintaa, määrää ja luokkaa kaikille tuotteille samalla näytöllä.
    Täytä kaikkien tuotteiden tiedot haluamallasi tavalla.
  6. Kun olet tehnyt muutokset, napsauta Tallenna .