No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda välimuistitaso

Kun olet määrittänyt verkkosovelluspalomuurisi (WAF), saat suojauksen ja nopeuden optimoinnin tehokkaan välimuistimme ansiosta. Koska WAF auttaa nopeuttamaan verkkosivustoasi, SEO -hakukoneoptimoinnissasi voi ilmetä parannuksia.

GoDaddy tarjoaa neljä välimuistivaihtoehtoa. Haluatko tietää, mikä niistä sopii parhaiten sivustollesi? Katso tämä taulukko:

Välimuistitaso Suositeltu sivustotyyppi Sivun välimuistiaika Uudelleenohjaukset (301/302) Välimuistiaika Ei löydy (404) Välimuistiaika Kunnioittaa välimuistin otsikoita
Käytössä Staattiset verkkosivustot, ei dynaamista sisältöä ja harvinaiset päivitykset. 180 minuuttia 180 minuuttia 4 minuuttia Ei
Pienin välimuistitallennus Uutisportaali, blogit tai sivustot, joiden sisältö päivitetään päivittäin ja joissa ei ole käyttäjän istuntoja. 8 minuuttia 15 minuuttia 2 minuuttia Ei
Sivuston välimuistitallennus sähköinen kaupankäynti, keskustelupalstat, jäsensivustot ja mukautetut sovellukset. 180 minuuttia 180 minuuttia 4 minuuttia Kyllä
Poistettu käytöstä Ei-julkiset verkkosivustot tai verkkosivustot, jotka käyttävät ulkoisia CDN-verkkoja. 1 minuutti* 10 minuuttia 1 minuutti Kyllä

Vaihda välimuistitaso

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Valitse Sivustosuojaus ja varmuuskopioinnit -osiossa haluamasi Sivustosuojaus -tilin vieressä Hallitse .
  3. Valitse navigointivalikosta Palomuuri .
    Palomuuri
  4. Napsauta rataskuvaketta ja sitten Suorituskyky .
    Suorituskyky
  5. Valitse haluamasi välimuistitaso ja napsauta Tallenna välimuistitaso.
    Tallenna välimuistitaso

Lisätietoja

• Jos sinulla on välimuistiin liittyviä ongelmia, varmista, että käytät oikeaa välimuistitasoa, ja tarkista sitten Tee välimuistiongelmien vianmääritys
  • Riippumatta siitä, minkä välimuistitason valitset, staattisia tiedostoja säilytetään välimuistissa kolmen päivän ajan. Tämä tehdään tietyntyyppisten DDoS -hyökkäysten estämiseksi.