Vaihda verkkosivuston verkkotunnuksen osoite

Website Builder -verkkosivuston osoite perustuu oletusarvoisesti sivustolle käyttöönotossa valittuun nimeen, jonka perään on lisätty godaddysites.com . Jos haluat vaihtaa verkkosivustosi verkkotunnuksen (osoitteen), voit valita kolmesta vaihtoehdosta:

• Uuden GoDaddy -verkkotunnuksen ostaminen
  • Jo ostetun GoDaddy -verkkotunnuksen käyttäminen
  • Käytä ulkoista, toiselta yritykseltä ostettua non-GoDaddy -verkkotunnusta
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.

Huomautus: Jos sinulla on Website Builder -verkkomyymälä, valitse ensin Hallitse myymälää ja sitten Muokkaa / Muokkaa sivustoa.

3. Valitse Muuta ylhäältä verkkosivustosi osoitteen kohdalta.
    Valitse Muuta
  4. Jos sinulla on käyttämätön verkkotunnus yritykseltä GoDaddy, sivustosi osoitteen viereen ilmestyy Käytä verkkotunnustani. Valitse se ja sen jälkeen Minulla on jo verkkotunnus.
    valitse omistan jo verkkotunnuksen

Huomautus: GoDaddy ehdottaa ostettavia verkkotunnuksia ilmaisen osoitteesi ensimmäisen osan (tässä esimerkissä forcastfutures) perusteella. Voit tarkastella lisää vaihtoehtoja valitsemalla Etsi lisää verkkotunnuksia. (Jos ostat uuden verkkotunnuksen, voit yhdistää sen Website Builder -verkkosivustoon näiden samojen ohjeiden avulla.)

5. Kun Verkkotunnuksen asetukset -ikkuna avautuu, ilmainen URL-osoitteesi valitaan automaattisesti. Voit vaihtaa sen valitsemalla Oma verkkotunnukseni -valikosta.
    Valitse Oma verkkotunnus -valikosta
  6. Valitse Tallenna ja julkaise ja siirry viimeisen vaiheeseen. (Jos haluat käyttää ulkoista verkkotunnusta, katso seuraavaa vaihetta.)
  7. Jos haluat käyttää ulkoista verkkotunnusta (jonka olet ostanut toiselta yritykseltä), valitse Lisää ulkoinen verkkotunnus Oma verkkotunnus -valikosta ja valitse sitten Seuraava.
    Valitse ulkoinen verkkotunnus ja valitse Seuraava
  8. Anna ulkoinen verkkotunnus kohtaan Verkkotunnuksen nimi ja valitse Tallenna ja julkaise nähtyäsi viestin Hyvältä näyttää!. (Viesti vahvistaa, että omistat verkkotunnuksen.)
    anna ulkoisen verkkotunnuksen nimi
  9. Kirjaudu ulkoisen palveluntarjoajan verkkosivustolle ja etsi kohta, josta verkkotunnuksesi A-tietue vaihdetaan. (Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palveluntarjoajaan.)
  10. Päivitä ulkoisen verkkotunnuksen A-tietue syöttämällä alla olevaan kenttään omaa sijaintiasi lähimpänä oleva IP-osoite.
    Käytä lähimmän palvelimen sijaintia Anna IP-osoite
    Yhdysvallat Itärannikko 198.71.232.3
    Yhdysvallat Länsirannikko 72.167.191.69
    Eurooppa 160.153.136.3
    Aasia 182.50.132.242
  11. Kirjaudu ulos toisen verkkotunnuksentarjoajan sivulta, vaihda takaisin sivulle Website Builder ja valitse Tallenna ja julkaise.
  12. Jos haluat vaihtaa GoDaddy -verkkotunnukseen, ilmoitus Sivusto käytössä! tulee yleensä näkyviin hetken kuluttua. Tällöin voit valita kohdan Näytä sivusto, jolloin pääset tarkastelemaan uutta verkkotunnusta käyttävää sivustoasi.
    uutta osoitetta käyttävä verkkosivusto

Huomautus: Jos vaihdat ulkoiseen (non-GoDaddy) -verkkotunnukseen, sen voimaantulo voi kestää 72 tuntia. Se voi viedä myös vähemmän aikaa, joten voit tarkistaa tilanteen ajoittain napsauttamalla uudelleenTarkastele sivustoa.