Muuta yhteystietojeni näkyvyyttä

Muuta verkkotunnuksesi tietosuoja -asetusta, jos haluat piilottaa tai paljastaa verkkotunnuksesi yhteystiedot. Jokaisen GoDaddy -palvelun kautta rekisteröidyn verkkotunnuksen verkkotunnuksen yhteystiedot korvataan automaattisesti välityspalvelintiedoilla Domains By Proxy & reg; -palvelun kautta. Yhteystietosi ovat edelleen verkkotunnuksessa, mutta välityspalvelintietoja käytetään rekisterissä ja GoDaddy WHOIS -hakemistossa .

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
    valitse verkkotunnus
  4. Valitse Vapauta yhteystiedot Tietosuoja -asetusten vierestä. Voit myös piilottaa yhteystiedot, jos ne ovat jo näkyvissä, valitsemalla Suojaa yhteystiedot .

Huomautus: Kuka tahansa voi nähdä ja käyttää mahdollisesti myös yhteystietojesi paljastamista lyhyeksi aikaa. Sen piilottaminen poistaa tietosi WHOIS -tietokannasta, mutta jos joku näki sen sen ollessa näkyvillä, hän voi silti käyttää kyseisiä tietoja.

5. Tarkista muutokset siihen, miten yhteystietosi tulevat näkymään GoDaddy-yrityksen julkisessa WHOIS-hakemistossa ja valitse sitten Jatka.
  6. Valitse valintaruutu kohtaan Hyväksyn paljastamaan yhteystietoni GoDaddy -yrityksen julkisessa WHOIS -hakemistossa. ja valitse sitten Jatka .

Huomautus: Jos verkkotunnuksessasi on käytössä verkkotunnussuojaus, sinun on todistettava henkilöllisyytesi. Jos sinulla on ollut tililläsi käytössä kaksivaiheinen todennus (2SV) vähintään 72 tuntia, lähetämme sinulle automaattisesti vahvistuskoodin. Muussa tapauksessa valitse Lähetä salasana, niin sinulle lähetetään kertakäyttöinen salasana rekisteröijän sähköpostiosoitteeseesi.

Näet Menestys -vahvistuksen, kun asetuksesi on päivitetty. Näiden muutosten näkyminen GoDaddy -yrityksen julkisessa WHOIS -hakemistossa voi kestää enimmillään 24 tuntia.