Vaihda verkkotunnukseni tietosuoja-asetuksia

GoDaddy-palvelun kautta rekisteröidyt verkkotunnukset on automaattisesti varustettu perustason tietosuojalla. Tämä rajoittaa kaikkien verkkotunnuksen yhteystietojen näkymistä GoDaddy-yrityksen julkisessa WHOIS-hakemistossa, lukuun ottamatta organisaatio, maa sekä hallinnollinen alue (esim. alue, kunta, lääni jne.). Jos sinun on vahvistettava verkkotunnuksen omistajuus, sinun ei tarvitse poistaa yksityisyyden suojausta käytöstä. Lisää tämän sijasta txt-tietue. Jos päätät kytkeä verkkotunnuksen tietosuoja-asetukset pois päältä, kaikki verkkotunnukseen liittyvät yhteystiedot tulevat näkyviin julkisesti.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Vieritä sivua alaspäin kohtaan Tietosuoja-asetukset ja valitse Poista tietosuoja käytöstä.

Huomautus: Jos verkkotunnuksesi tietosuoja on jo poistettu käytöstä, voit kytkeä sen takaisin päälle valitsemalla Ota tietosuoja käyttöön.

4. Tarkista muutokset siihen, miten yhteystietosi tulevat näkymään GoDaddy-yrityksen julkisessa WHOIS-hakemistossa ja valitse sitten Jatka.
  5. Valitse valintaruutu kohdassa Annan suostumukseni sille, että yhteystietoni näkyvät GoDaddy-yrityksen julkisessa WHOIS -hakemistossa ja valitse sitten Jatka.

Huomautus: Jos verkkotunnuksessasi on käytössä Ownership Protection, sinun on vahvistettava identiteettisi. Lähetämme vahvistuskoodin sinulle tekstiviestitse tai todennussovelluksen kautta, jos olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen (2SV) käyttöön yli 72 tuntia sitten. Muussa tapauksessa lähetämme kertakäyttöisen salasanan verkkotunnuksesi rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.

Näet Toiminto onnistui -vahvistuksen, kun tietosuoja-asetuksesi on päivitetty. Huomaa, että näiden muutosten tuleminen voimaan GoDaddy-yrityksen julkisessa WHOIS-hakemistossa saattaa kestää enimmillään 24 tuntia.