Vaihda verkkotunnusta

Voit muuttaa WordPress-hallinta-tilisi verkkotunnusta.

Ennen verkkotunnuksesi muuttamista kannattaa huomioida muutama asia:

• Jos haluamasi verkkotunnus on toisen verkkohotellitilin käytössä, sinun on ensin poistettava se toisesta tilistä. Sinun on ehkä poistettava myös ensisijaisen verkkotunnuksesi aliverkkotunnukset, ennen kuin voit muuttaa verkkotunnusta (Verkkohotelli & Klassikko / cPanel / Plesk / WordPress-hallinta).
  • Jos verkkohotellitililläsi on SSL-varmenne, sinun täytyy kumota se ennen kuin voit muuttaa verkkohotellitilisi ensisijaista verkkotunnustasi. Katso lisätietoja kohdasta
    .
  • Täältä saat lisätietoja siitä, mitä teemme WordPress-hallinta-tilillesi, kun muutat verkkotunnustasi: Mitä tapahtuu, kun muutan verkkotunnustani?
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteeni -sivulla kohdan WordPress-hallinta vieressä olevaa kohtaa Hallitse kaikkia.
  3. Napsauta muutettavan verkkosivuston kolmesta pisteestä muodostuvaa kuvaketta ja valitse Vaihda verkkotunnus.
    valitse vaihda verkkotunnus
  4. Napsauta Lisää verkkotunnus.
  5. Napsauta jotakin seuraavista kohdista riippuen siitä, miten haluat vaihtaa verkkotunnuksesi:
    Toiminto Näin se käy...
    Lisää tai poista "www" Napsauta seuraavaksi verkkotunnuksesi vieressä olevaa kolmesta pisteestä muodostuvaa kuvaketta ja valitse luettelosta valitsemasi vaihtoehto.
    Käytä eri verkkotunnusta Napsauta Lisää verkkotunnus. Seuraavaksi valitse tai syötä verkkotunnus, jota haluat käyttää, valitse Tee tästä tilisi ensisijainen verkkotunnus ja valitse sitten Lisää.

Huomautus: DNS-muutosten toteutuminen voi kestää jopa 24–48 tuntia.

Seuraavat vaiheet

Verkkotunnuksen muuttamisen jälkeen haluat ehkä päivittää verkkotunnuksen DNS-asetukset. Ne ovat täällä Näytä IP-osoitteeni.

Lisätietoja

Jos syötät manuaalisesti verkkotunnuksen, joka ei ole GoDaddy-tilisi, sinun täytyy päivittää tähän verkkotunnukseen liittyvä A-tietue, jotta se viittaa WordPress-hallinnan IP-osoitteeseen.