Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda verkkotunnusta Plesk -verkkohotellitililläni

Voit vaihtaa ensisijaisen verkkotunnuksen Plesk -verkkohotellitililläsi. Tämä muuttaa tilisi Web -juurihakemistoon liitetyn verkkotunnuksen.

Pakollinen: Jos SSL on tällä hetkellä asennettuna ensisijaiseen verkkotunnukseesi, sinun PITÄÄ poistaa SSL ennen ensisijaisen verkkotunnuksesi muuttamista.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta Plesk -hallintakuvakkeen vieressä ja valitse Vaihda verkkotunnus .
    muuta plesk -verkkotunnusta
  3. Valitse vaihtoehto:
    Asetus Vaadittu toimenpide
    Valitse verkkotunnus tililtäsi Valitse verkkotunnus avattavasta valikosta
    Anna verkkotunnus tai aliverkkotunnus Anna verkkotunnus tai aliverkkotunnus manuaalisesti

Huomautus: Tämä vaihtoehto edellyttää, että päivität DNS A -tietueen määritettyyn IP -osoitteeseen.

4. Viimeistele prosessi napsauttamalla Vaihda verkkotunnus.

Huomautus: Tämän prosessin suorittaminen voi kestää enimmillään 24 tuntia. Verkkotunnuksesi muuttamisesta ei ole maksua. Jos verkkotunnus, jonka haluat tehdä ensisijaiseksi, on tällä hetkellä listattu toissijaisena verkkotunnuksena, sinun on ensin poistettava se Plesk -paneelista .