Vaihda verkkotunnusteni nimipalvelimia

Nimipalvelimet ovat ensisijainen DNS-ohjaustapasi, ja nimipalvelinten muuttaminen muuttaa paikkaa, jossa hallitset DNS-asetuksiasi. Oikein määritetyt nimipalvelinasetukset ovat olennaisen tärkeä osa sähköpostisi ja verkkosivustosi virheetöntä toimintaa. Verkkotunnuksesi täytyy olla rekisteröitynä GoDaddy-palveluun tililläsi, jotta voit muuttaa nimipalvelimia.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
    valitse verkkotunnus
  3. Valitse Hallitse DNS: ää kohdassa Lisäasetukset .
  4. Valitse Nimipalvelimet-osiossa Muuta.
  5. Valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto:
    • Yhdistä verkkotunnukseni luomaani verkkosivustoon: Käytä ohjattua toimintoamme verkkotunnuksesi yhdistämiseen verkkosivustoon, joka on luotu muualla, kuten Squarespacessa, Weeblyssä tai WordPressissä.
    • Haluan käyttää GoDaddy-palvelun oletusnimipalvelimia (suositeltu): Päivitämme verkkotunnuksesi automaattisesti ryhmään GoDaddy-nimipalvelimia. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos et käytä GoDaddy-nimipalvelimia tällä hetkellä.
    • Anna omat nimipalvelimet (lisäasetukset): Anna verkkohotellisi palveluntarjoajan antamat nimipalvelimet.
  6. Valitse Tallenna tai Yhdistä.
  7. Valitse ruutu Kyllä, hyväksyn nimipalvelinten päivityksen valittujen verkkotunnusten kohdalla.

Huomautus: Jos verkkotunnuksessasi on käytössä verkkotunnussuojaus, sinun on todistettava henkilöllisyytesi. Jos sinulla on ollut tililläsi käytössä kaksivaiheinen todennus (2SV) vähintään 72 tuntia, lähetämme sinulle automaattisesti vahvistuskoodin. Muussa tapauksessa valitse Lähetä salasana, niin sinulle lähetetään kertakäyttöinen salasana rekisteröijän sähköpostiosoitteeseesi.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja

• Joillakin verkkotunnuksilla saattaa olla erityisvaatimuksia nimipalvelimen asetuksille.
  • Jos verkkotunnustasi ei ole rekisteröity tai sitä ei isännöidä GoDaddy-palvelussa, voit myös hallita DNS:ää palvelussamme lisäämällä isännöidyn DNS:n.