Vaihda verkkotunnusteni nimipalvelimia

Nimipalvelimet ovat ensisijainen DNS-ohjaimesi, ja ilman oikeita nimipalvelinasetuksia sähköpostisi ja verkkosivustosi eivät toimi oikein. Verkkotunnuksesi täytyy olla rekisteröitynä GoDaddy-palveluun tililläsi, jotta voit muokata nimipalvelimia. Jos aiot siirtää nimipalvelimesi eri yhtiöön, niiden on oltava käytettävissä ennen aloittamista.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdasta DNS-hallinta.
  4. Valitse Nimipalvelimet-osiossa Muuta.
  5. Valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto:
    • Yhdistä verkkotunnukseni luomaani verkkosivustoon: Käytä ohjattua toimintoamme verkkotunnuksesi yhdistämiseen verkkosivustoon, joka on luotu muualla, kuten Squarespacessa, Weeblyssä tai WordPressissä.
    • Haluan käyttää GoDaddy-palvelun oletusnimipalvelimia (suositeltu): Päivitämme verkkotunnuksesi automaattisesti ryhmään GoDaddy-nimipalvelimia. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos et käytä GoDaddy-nimipalvelimia tällä hetkellä.
    • Anna omat nimipalvelimet (lisäasetukset): Anna verkkohotellisi palveluntarjoajan antamat nimipalvelimet.
  6. Valitse Tallenna tai Yhdistä.
  7. Valitse ruutu Kyllä, hyväksyn nimipalvelinten päivityksen valittujen verkkotunnusten kohdalla.

Huomautus: Jos verkkotunnuksessasi on käytössä Ownership Protection, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Jos sinulla on ollut tililläsi käytössä kaksivaiheinen todennus (2SV) vähintään 72 tuntia, lähetämme sinulle automaattisesti vahvistuskoodin. Muussa tapauksessa valitse Lähetä salasana, niin sinulle lähetetään kertakäyttöinen salasana rekisteröijän sähköpostiosoitteeseesi.

Kaikkien muutosten tuleminen voimaan voi kestää 48 tuntia. Tänä aikana verkkosivuston, sähköpostin ja muiden verkkotunnuspalveluiden toiminnassa voi olla katkoja.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja

• Joillakin ccTLD:llä saattaa olla erityisvaatimuksia nimipalvelimen asetuksille.
  • Jos verkkotunnustasi ei ole rekisteröity tai sitä ei isännöidä GoDaddy-palvelussa, voit myös hallita DNS:ää palvelussamme lisäämällä isännöidyn DNS:n.