Muokkaa verkkotunnuksen nimipalvelimia

Pidä sivustosi ja sähköpostisi toiminnassa hankkimalla oikeat nimipalvelimet verkkotunnuksellesi. Voit muuttaa GoDaddy-palvelussa rekisteröimäsi verkkotunnusten nimipalvelimet GoDaddy-tililläsi. Kullekin verkkotunnukselle on aina vähintäänkin kaksi nimipalvelinta. Kun nimipalvelimet vaihtuvat, myös DNS-hallinnan paikka muuttuu.

Esimerkki: Jos verkkotunnus käyttää oletusarvoisia GoDaddy-nimipalvelimia, DNS-vyöhyketiedosto on GoDaddy-tililläsi. Jos verkkotunnus käyttää toisen yrityksen nimipalvelimia, DNS-vyöhyketiedosto on tämän yrityksen tilillä.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruudut niiden verkkotunnusten vierestä, jotka haluat päivittää. Tai valitse Verkkotunnus-kohdan vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten Valitse kaikki.
    näyttökuva useista valituista verkkotunnuksista
  3. Valitse toimintovalikosta Nimipalvelimet.
    • Näytön koosta riippuen sinun on ehkä valittava Lisää-valikko ja vieritettävä alas kohtaan Nimipalvelimet.
  4. Valitse sinulle sopivin nimipalvelinasetus:
    • GoDaddy-nimipalvelimet (suositeltu): Päivitämme verkkotunnuksesi GoDaddy-nimipalvelimille, ja hallinnoit DNS:ää GoDaddy-tililtäsi.
    • Käytän omia nimipalvelimiani: Anna mukautetut nimipalvelimet. DNS-hallintasi tapahtuu GoDaddy-tilin sijaan muualla.
  5. Päivitä asetukset valitsemalla Tallenna ja sitten Jatka.
    • Jos verkkotunnuksessasi on verkkotunnuksen suojaus , sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Jos kaksivaiheinen todennus on käytössä vähintään 24 tunnin ajan, syötä tekstiviestitse lähetetty koodi tai todennussovelluksen antama koodi. Muussa tapauksessa anna kertakäyttöinen salasana , jonka lähetimme rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.

Näet Onnistui-vahvistuksen siitä, että nimipalvelimet on päivitetty. DNS-päivitykset tulevat yleensä voimaan tunnin kuluessa, mutta maailmanlaajuisesti tämä saattaa kestää enimmillään 48 tuntia.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja

• Joillakin verkkotunnuksilla saattaa olla erityisvaatimuksia nimipalvelimen asetuksille.
  • Jos verkkotunnustasi ei ole rekisteröity tai sitä ei isännöidä GoDaddy-palvelussa, voit silti hallita DNS:ää palvelussamme lisäämällä DNS-verkkohotellin.