Vaihda WordPress -sähköpostiosoite tietokannassa

Voit päivittää WordPress -sähköpostiosoitteesi tietokannassa, mikä voi auttaa, jos et voi vastaanottaa salasanan palautussähköpostia.

1. Kirjaudu sisään phpMyAdminiin ( verkkohotelli / cPanel / Plesk / WordPress -hallinta ).

Huomautus: Jos käytät cPanel-verkkohotellia, sinun on valittava WordPress-sivustosi tietokanta vasemmasta sarakkeesta ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä.

2. Napsauta _users -taulukkoa.
  3. Napsauta Muokkaa sen käyttäjän kohdalla, jonka haluat päivittää.
  4. Poista User_email -ruudun Arvo -sarakkeesta.
  5. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi samaan ruutuun.
  6. Napsauta OK