Vaihda WordPress -salasana SSH: n avulla

Voit tehdä muutoksia tietokantaasi SSH: n kautta, jota voit käyttää WordPress -salasanasi päivittämiseen.

Varoitus: Tämän artikkelin tiedot ovat kehittynyttä materiaalia, jonka tarjoamme sinulle käyttöön. Huomaathan, että olet vastuussa alla olevien menettelyjen asianmukaisesta noudattamisesta. Asiakastuki ei voi auttaa näissä aiheissa.
  1. Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen muutosten tekemistä.
  2. Muodosta yhteys palvelimeen tai jaettuun verkkohotellitiliin SSH: n kautta
  3. Muodosta yhteys MySQL: ään käyttämällä seuraavaa komentoa:

mysql -u käyttäjätunnus -h isäntä tietokannan -P portti p

Anna tietokantasi tiedot tietokannastasi seuraavasti:

• username on tietokantasi käyttäjänimi
    • isäntä on tietokantasi isäntänimi tai IP -osoite
    • database on tietokannan nimi
    • port on portti, jossa MySQL on käynnissä (tämä on oletusarvoisesti 3306)
  4. Anna pyydettäessä salasana tälle MySQL -käyttäjälle.
  5. Anna seuraava MySQL -komento vaihtaaksesi WordPress -tietokantaan:

mysql > käytä tietokantaa

• database on tietokannan nimi
  6. Näet luettelon tietokannan taulukoista antamalla seuraavan komennon. Tee muistiinpanot taulukosta, joka sisältää "_users".

mysql > näytä taulukot;

7. Anna seuraava komento nähdäksesi "käyttäjä" -taulukon sisällön. Kirjoita muistiin päivitettävän käyttäjän "ID" -sarakkeen numero.

mysql > SELECT * FROM taulukko;

• taulukko on käyttäjäryhmäsi taulukko.
  8. Määritä uusi salasanasi seuraavalla komennolla.

mysql > UPDATE table SET user_pass = MD5 ('password') WHERE ID = id;

• taulukko on käyttäjätaulukon nimi.
    • password on uusi salasanasi
    • id on numero, jonka määritit vaiheessa 7

Voit nyt kirjautua sisään uudella salasanallasi