WordPress-salasanan vaihtaminen

Jos olet unohtanut WordPress-salasanan, voit vaihtaa sen WordPress-sisäänkirjautumissivusi kautta pyytämällä linkin salasanan vaihtamista varten. Sinun tulee antaa WordPress-käyttäjätiliisi liitetty sähköpostiosoite linkin sisältävän sähköpostiviestin vastaanottoa varten.

1. Siirry selaimessa http://[WordPress-verkkotunnukseesi]/wp-admin (esimerkiksi http://coolexample.com/wp-admin).
  2. Valitse Kadotitko salasanasi?
    WordPress-kirjautumissivu
  3. Anna sähköpostiosoite, jota käytät WordPress-käyttäjätilisi kohdalla, ja valitse sitten Hanki uusi salasana.
  4. Tarkista sähköpostisi. Sinulle on lähetetty viesti, jonka otsikkona on Salasanan vaihtaminen. Napsauta sähköpostiviestin tekstiin sisältyvää linkkiä. Tämä avaa sivun salasanan vaihtoa varten uudessa välilehdessä.

Huomautus: Jos et näe kyseistä sähköpostiviestiä muutaman tunnin kuluessa, tarkista myös roskapostikansiosi. Tarkista myös tietokannasta, onko sähköpostiosoitteesi tallennettu oikein ja päivitä se tarvittaessa.

5. Kun olet salasanan vaihtosivulla, kirjoita valitsemasi uusi salasana Uusi salasana -kenttään ja valitse Tallenna salasana. Voit halutessasi käyttää jotakin salasanojen hallintatyökalua varmistaaksesi, että et unohda uutta salasanaasi.

Voit nyt kirjautua sisään WordPressiin uudella salasanallasi.