Reset my WordPress password

Jos unohdat WordPress-sivustosi salasanan, voit vaihtaa sen WordPress-sisäänkirjautumissivusi kautta pyytämällä linkin salasanan vaihtamista varten. Sinun tulee antaa WordPress-käyttäjätiliisi liitetty sähköpostiosoite linkin sisältävän sähköpostiviestin vastaanottoa varten.

1. Siirry selaimessa http://[WordPress-verkkotunnukseesi]/wp-admin (esimerkiksi http://coolexample.com/wp-admin).
  2. Valitse Kadotitko salasanasi? -linkki.
  3. Anna sähköpostiosoite, jota käytät WordPress-käyttäjätilisi kohdalla, ja valitse sitten Hanki uusi salasana.
  4. Tarkista sähköpostisi. Sinulle on lähetetty viesti, jonka otsikkona on Salasanan vaihtaminen. Napsauta sähköpostiviestin tekstiin sisältyvää linkkiä. Tämä avaa sivun salasanan vaihtoa varten uudessa välilehdessä.

Note: If you don't see the password reset email within a few hours, check your spam/junk folder. Also, check the database to see if your email address is saved correctly and update it if necessary.

5. Kun olet salasanan vaihtosivulla, kirjoita valitsemasi uusi salasana Uusi salasana -kenttään ja valitse Tallenna salasana. Voit halutessasi käyttää jotakin salasanojen hallintatyökalua varmistaaksesi, että et unohda uutta salasanaasi.

Voit nyt kirjautua sisään WordPressiin uudella salasanallasi.