Vaihda WordPress -salasanasi koontinäytössä

Voit päivittää WordPress -salasanasi koontinäytössä. Sinun on tiedettävä nykyinen salasanasi voidaksesi käyttää näitä vaiheita.

1. Kirjaudu WordPress-koontinäyttöösi.
  2. Valitse päävalikosta Käyttäjät ja sitten Kaikki käyttäjät.
  3. Paikanna käyttäjänimesi luettelosta ja napsauta sitä.
  4. Napsauta Profiili -sivulla Luo salasana .
  5. Anna uusi salasanasi tai merkitse muistiin automaattisesti luotu salasana.

Huomautus: Muista, että verkkosivustosi turvallisuus on vain yhtä hyvä kuin salasanasi.

6. Napsauta Päivitä profiili -painiketta.

Uuden salasanasi pitäisi toimia heti.