No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda WordPress -salasanasi tietokannassa

Voit päivittää WordPress -salasanan tietokannan kautta. Tästä on hyötyä, jos et voi vastaanottaa salasanan palautussähköpostia.

1. Kirjaudu sisään phpMyAdminiin ( cPanel / Plesk / Webhotelli / WordPress -hallinta ).

Huomautus: Jos käytät cPanel-verkkohotellia, sinun on valittava WordPress-sivustosi tietokanta vasemmasta sarakkeesta ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä.

2. Napsauta _users -taulukkoa.
  3. Napsauta Muokkaa sen käyttäjän kohdalla, jonka haluat päivittää.
  4. Poista user_pass -ruudun Arvo -sarakkeesta.
  5. Kirjoita uusi salasanasi samaan ruutuun.
  6. Käytä toimintosarakkeen avattavaa valikkoa ja valitse MD5 .
  7. Napsauta OK

Voit nyt kirjautua sisään uudella salasanallasi