Vaihda WordPress -salasanasi tietokannassa

Voit päivittää WordPress -salasanan tietokannan kautta. Tästä on hyötyä, jos et voi vastaanottaa salasanan palautussähköpostia.

1. Kirjaudu sisään phpMyAdminiin ( cPanel / Plesk / WordPress -hallinta ).

Huomautus: Jos käytät cPanel-verkkohotellia, sinun on valittava WordPress-sivustosi tietokanta vasemmasta sarakkeesta ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä.

2. Valitse sivupalkkivalikosta _users -taulukko.
    valitse käyttäjien taulukko
  3. Valitse päivitettävän käyttäjän kohdalla Muokkaa .
    valitse Muokkaa
  4. Poista user_pass -ruudun Arvo -sarakkeesta.
    Poista vanha salasana
  5. Anna uusi salasanasi samaan ruutuun.
    anna uusi salasana
  6. Käytä toimintosarakkeen avattavaa valikkoa ja valitse MD5 .
    valitse md5
  7. Valitse Siirry .

Voit nyt kirjautua sisään uudella salasanallasi.