Vaihda WordPress-salasanasi WP-CLI: llä

Jos asennit WP-CLI : n palvelimeesi hallitaksesi WordPress-sivustoasi, voit päivittää salasanasi noudattamalla näitä ohjeita. Jos et ole määrittänyt WP-CLI: tä, sinun on tehtävä se ennen näiden vaiheiden käyttämistä.

1. Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen muutosten tekemistä.
  2. Muodosta yhteys palvelimeen tai jaettuun verkkohotellitiliin SSH: n kautta
  3. Vaihda WordPress -sivustosi juurihakemistoon.
  4. Käytä seuraavaa komentoa tarkastellaksesi luetteloa käyttäjistä WordPress -sivustollesi. Merkitse muistiin sen käyttäjän tunnusnumero, jonka haluat päivittää.
    $ wp -käyttäjäluettelo
  5. Päivitä kyseisen käyttäjän salasana seuraavalla komennolla.
    $ wp -käyttäjän päivitystunnus --user_pass = salasana
    • id on vaiheessa 4 löytämäsi numero
    • password on uusi salasanasi

Voit nyt kirjautua sisään uudella salasanallasi