No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda WordPress -teema FTP: ssä

Voit tehdä mukautettuja muutoksia WordPress -teeman CSS: ään FTP: n kautta.

1. Lisää alateema ennen WordPress -teeman muuttamista
  2. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla .
  3. Siirry hakemistoon /wp-content /themes.
  4. Avaa hakemisto, joka sisältää lapsesi teeman.
  5. Paikanna ja muokkaa style.css -tiedostoa.
  6. Tallenna muutokset ja lataa tiedosto.