Vaihda WordPress -teema SSH: n avulla

Voit muuttaa parhaillaan aktiivista teemaa SSH: n sisällä. Tämä on edistyneempi menetelmä, mutta voi olla tehokkaampi kehittäjille, jotka hallinnoivat useita WordPress -sivustoja.

Varoitus: Tämän artikkelin tiedot ovat kehittynyttä materiaalia, jonka tarjoamme sinulle käyttöön. Huomaathan, että olet vastuussa alla olevien menettelyjen asianmukaisesta noudattamisesta. Asiakastuki ei voi auttaa näissä aiheissa.
  1. Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen muutosten tekemistä.
  2. Muodosta yhteys palvelimeen tai jaettuun verkkohotellitiliin SSH: n kautta
  3. Muodosta yhteys MySQL: ään käyttämällä seuraavaa komentoa:

mysql -u käyttäjätunnus -h isäntä tietokannan -P portti p

Anna tietokantasi tiedot tietokannastasi seuraavasti:

• username on tietokantasi käyttäjänimi
    • isäntä on tietokantasi isäntänimi tai IP -osoite
    • database on tietokannan nimi
    • port on portti, jossa MySQL on käynnissä (tämä on oletusarvoisesti 3306)
  4. Anna pyydettäessä salasana tälle MySQL -käyttäjälle.
  5. Kun yhteys on muodostettu, anna seuraava komento tarkistaa nykyinen teema ja alateema:

valitse * wp_options -kohdasta, jossa option_name = 'malli' tai option_name = 'tyylitaulukko';
  6. Jos haluat vaihtaa mallipohjaa, anna seuraava komento

update wp_options set option_value = ' themeName ' where option_name = 'template';

Päivitä komento seuraavasti:

• themeName on uuden teeman nimi
  7. Muuta tyylitaulukkoa antamalla seuraava komento

type update wp_options set option_value = ' themeName2 ' where option_name = 'tyylitaulukko';

Päivitä komento seuraavasti:

• themeName2 on uuden teeman tai alateeman nimi
  8. Kun olet muuttanut mallipohjaa ja tyylitaulukkoa, kirjoita exit; sulkea pois SSH: sta.

Varoitus: Jos WordPress-tietokantasi käyttää mukautettuja taulukon etuliitteitä, sinun on korvattava jokaisen komennon wp_ wp-config.php- tiedostossasi luetellulla etuliitteellä.