Vaihda WordPressin alatunniste

Voit tehdä muutoksia WordPress -sivustosi alatunnisteessa oleviin PHP -koodeihin manuaalisesti. Tämän avulla voit muuttaa muutakin kuin vain sivujesi alaosassa näkyvää tekstiä.

Ennen kuin teet mitään muutoksia WordPress -teemaan, luo alateema , jotta muutoksesi eivät menetä teemoa päivitettäessä.

1. Muodosta yhteys sivustoosi FTP: n avulla .
  2. Siirry hakemistoon /wp-content /themes.
  3. Avaa hakemisto, jossa on haluamasi teema.
  4. Paikanna footer.php -tiedosto.
  5. Kopioi tiedosto asianmukaiseen aliteemahakemistoon.
  6. Muokkaa ja päivitä alateemahakemiston footer.php -tiedosto.

Alateemahakemistossa sijaitsevaan footer.php -tiedostoon tehdyt muutokset ovat ensisijaisia välittömästi alkuperäiseen footer.php -tiedostoon nähden .