Vaihtaminen POP-protokollasta IMAP-protokollaan

Voit aina käyttää verkkopohjaista sähköpostia sähköpostiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Voit kuitenkin tarkistaa sähköpostisi myös sähköpostiohjelmaa käyttäen. Vaihtaaksesi POP-tilin IMAP-tiliksi sinulla on oltava sähköpostisopimus, joka tukee IMAP-protokollaa.

Voit vaihtaa IMAP-protokollaan muuttamalla olemassa olevaa tiliäsi tai luomalla uuden tilin sähköpostiohjelmassasi. Tilityyppiä ei voi muuttaa joissakin sähköpostiohjelmissa, esim. Apple Mail, Outlook 2003®, Outlook 2007®, Outlook Express® ja Thunderbird®. Jotta voit käyttää IMAP-protokollaa näissä sähköpostiohjelmissa, sinun pitää luoda uusi tili.

Sen varmistaminen, että sähköpostitilisi tukee IMAP-protokollaa

Vain Rajoittamaton sähköposti -sopimuksemme tukee IMAP-protokollaa. Jos sinulla ei ole Rajoittamaton sähköposti -sopimusta ja haluat käyttää IMAP-protokollaa, voit päivittää sopimuksen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Workspace-sähköposti.
  3. Jos sähköpostisopimuksesi on Rajoittamaton sähköposti, IMAP-protokollaa tuetaan. Jos ei, napsauta Asetukset sen tilin vieressä, jonka haluat päivittää.
  4. Siirry Yleiskatsaus -välilehteen ja valitse sitten Päivitä-valikosta Rajoittamaton.
  5. Napsauta Päivitä.
  6. Jatka prosessi loppuun.

Sähköpostitilin päivittäminen tukemaan IMAP-protokollaa voi kestää jopa 24 tuntia.

POP-tilin vaihtaminen IMAP-tiliksi

Ennen kuin aloitat:

Tarvitset saapuvan ja lähtevän postin palvelimien nimet voidaksesi asettaa sähköpostin käytettäväksi sähköpostiohjelmalla. Verkkopohjainen sähköposti sisältää nämä tiedot.

1. Kirjaudu sisään verkkopohjaiseen sähköpostiin osoitteessa email.secureserver.net.
  2. Valitse Ohjeet-valikosta Sähköpostiasennuskeskus.
  3. Kirjoita muistiin saapuvan ja lähtevän postin palvelintiedot.
  4. Määritä sähköpostiohjelmasi noudattamalla alla olevia ohjeita.

POP-tilin vaihtaminen IMAP-tiliksi

Käynnistä sähköpostiohjelmaa, jota käytät sähköpostisi tarkistamiseen. Paikanna tilin asetukset ja anna seuraavat tiedot:

• Saapuvan postin palvelin – saapuvan postisi IMAP-palvelin.
  • Lähtevän postin palvelin – lähtevän postisi SMTP-palvelin.
  • Saapuvan postin portti – ilman SSL-salausprotokollaa – 143
    SSL-protokollan kanssa – 993
  • Lähtevän postin portti – ilman SSL-salausprotokollaa – jokin seuraavista:25, 80, 3535
    SSL-protokollan kanssa – 465

If you created mail folders in your POP account, you will need to recreate them in your IMAP account.

For information on setting up a new IMAP account see Setting Up Your Email Address with IMAP.

Me tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta.