Vaihtaminen POP-protokollasta IMAP-protokollaan

Voit aina käyttää verkkopohjaista sähköpostia sähköpostiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Voit kuitenkin tarkistaa sähköpostisi myös sähköpostiohjelmaa käyttäen. Vaihtaaksesi POP-tilin IMAP-tiliksi sinulla on oltava sähköpostisopimus, joka tukee IMAP-protokollaa.

Voit vaihtaa IMAP-protokollaan muuttamalla olemassa olevaa tiliäsi tai luomalla uuden tilin sähköpostiohjelmassasi. Tilityyppiä ei voi muuttaa joissakin sähköpostiohjelmissa, esim. Apple Mail, Outlook 2003®, Outlook 2007®, Outlook Express® ja Thunderbird®. Jotta voit käyttää IMAP-protokollaa näissä sähköpostiohjelmissa, sinun pitää luoda uusi tili.

Sen varmistaminen, että sähköpostitilisi tukee IMAP-protokollaa

Vain Rajoittamaton sähköposti -sopimuksemme tukee IMAP-protokollaa. Jos sinulla ei ole Rajoittamaton sähköposti -sopimusta ja haluat käyttää IMAP-protokollaa, voit päivittää sopimuksen.

1. Kirjaudu sisään Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Sähköposti.
  3. Jos sähköpostisopimuksesi on Rajoittamaton sähköposti, IMAP-protokollaa tuetaan. Jos ei, napsauta Asetukset sen tilin vieressä, jonka haluat päivittää.
  4. Siirry Yleiskatsaus -välilehteen ja valitse sitten Päivitä-valikosta Rajoittamaton.
  5. Napsauta Päivitä.
  6. Jatka prosessi loppuun.

Sähköpostitilin päivittäminen tukemaan IMAP-protokollaa voi kestää jopa 24 tuntia.

POP-tilin vaihtaminen IMAP-tiliksi

Ennen kuin aloitat:

Tarvitset saapuvan ja lähtevän postin palvelimien nimet voidaksesi asettaa sähköpostin käytettäväksi sähköpostiohjelmalla. Verkkopohjainen sähköposti sisältää nämä tiedot.

1. Kirjaudu sisään verkkopohjaiseen sähköpostiin osoitteessa email.secureserver.net.
  2. Valitse Ohjeet-valikosta Sähköpostiasennuskeskus.
  3. Kirjoita muistiin saapuvan ja lähtevän postin palvelintiedot.
  4. Määritä sähköpostiohjelmasi noudattamalla alla olevia ohjeita.

POP-tilin vaihtaminen IMAP-tiliksi

Käynnistä sähköpostiohjelmaa, jota käytät sähköpostisi tarkistamiseen. Paikanna tilin asetukset ja anna seuraavat tiedot:

• Saapuvan postin palvelin – saapuvan postisi IMAP-palvelin.
  • Lähtevän postin palvelin – lähtevän postisi SMTP-palvelin.
  • Saapuvan postin portti – ilman SSL-salausprotokollaa – 143
    SSL-protokollan kanssa – 993
  • Lähtevän postin portti – ilman SSL-salausprotokollaa – jokin seuraavista:25, 80, 3535
    SSL-protokollan kanssa – 465

HUOMAUTUS: Jos olet luonut postikansioita POP-tilillä, sinun on luotava ne uudelleen IMAP-tilillä.

Jos tarvitset tietoja uuden IMAP-tilin asettamisesta, katso Sähköpostiosoitteen määrittäminen käyttämällä IMAP-protokollaa.

HUOMAUTUS: Tarjoamme toisinaan tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käyttöä koskevia tietoja. Emme kuitenkaan erikseen suosittele tai tue kolmansien osapuolien tuotteiden käyttöä emmekä ole vastuussa tällaisten tuotteiden toiminnasta tai luotettavuudesta.