No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihtaminen POP-protokollasta IMAP-protokollaan

Voit aina käyttää verkkopohjaista sähköpostia sähköpostiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Voit kuitenkin tarkastella sähköpostiasi myös sähköpostiohjelman avulla.

Voit vaihtaa IMAPiksi muuttamalla olemassa olevaa tiliäsi tai luomalla uuden sähköpostiohjelmassasi. Et voi muuttaa tilityyppiä joillekin asiakkaille, kuten Apple Mail, Outlook 2010, Outlook 2013, Outlook 2016 ja Thunderbird®. Jotta voit käyttää IMAPia näiden asiakkaiden kanssa, sinun on luotava uusi tili.

Ennen kuin aloitat:

Tarvitset saapuvan ja lähtevän postin palvelimien nimet voidaksesi asettaa sähköpostin käytettäväksi sähköpostiohjelmalla. Verkkopohjainen sähköposti sisältää nämä tiedot.

1. Kirjaudu sisään verkkopohjaiseen sähköpostiin osoitteessa email.secureserver.net.
  2. Valitse Ohjeet-valikosta Sähköpostiasennuskeskus.
  3. Kirjoita muistiin saapuvan ja lähtevän postin palvelintiedot.
  4. Määritä sähköpostiohjelmasi noudattamalla alla olevia ohjeita.

POP -tilin vaihtaminen IMAP -tiliksi

Käynnistä sähköpostiohjelmaa, jota käytät sähköpostisi tarkistamiseen. Paikanna tilin asetukset ja anna seuraavat tiedot:

• Saapuvan postin palvelin – saapuvan postisi IMAP-palvelin.
  • Lähtevän postin palvelin – lähtevän postisi SMTP-palvelin.
  • Saapuvan liikenteen portti - ilman SSL: ää - 143
    SSL: n kanssa - 993
  • Lähtevä portti - ilman SSL: ää - jokin seuraavista: 25, 80, 3535
    SSL: n kanssa - 465, 587

Huomautus: Jos olet luonut postikansioita POP -tilillesi, sinun on luotava ne uudelleen IMAP -tililläsi.

Lisätietoja

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta.