No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihto pääkäyttäjälle Linux-palvelimellani

Jotta saat kaiken irti Linux-palvelimestasi, sinun on jossakin vaiheessa todennäköisesti asennettava jotain tai muutettava jotakin asetustiedostoa, joka vaatii root / admin-käyttöoikeuden. Voit saavuttaa tämän tulemalla korvaavaksi käyttäjäksi, pääkäyttäjäksi tai vaihtokäyttäjäksi.

Varoitus: Koska voit tehdä mitä tahansa, kun sinulla on pääkäyttäjän / järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet, palvelimen sekoittaminen on todella helppoa. Ole varovainen.
  1. Salli root / admin -käyttöoikeus palvelimellesi.
  2. Yhdistä SSH: n kautta palvelimeesi ja suorita tämä komento:
    sudo su -
  3. Kirjoita palvelimesi salasana. Sinulla pitäisi nyt olla pääkäyttäjän oikeudet.