Vaihtoehtoisen maksutavan määrittäminen

Voit määrittää vaihtoehtoisen maksutavan, jota käytetään, jos ensisijaisen maksutapasi käsittely epäonnistuu.

Huomautus: Jos tililläsi ei vielä ole toissijaista maksutapaa, lisää sellainen ennen alla olevien ohjeiden noudattamista. Toissijainen maksutapasi määritetään vaihtoehtoiseksi maksutavaksi.

Vaihtoehtoisen maksutavan määrittäminen

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Valitse Tilin asetukset ja napsauta sen jälkeen Maksutavat.
  3. Napsauta Muokkaa sen maksutavan kohdalla, jonka haluat määrittää vaihtoehtoiseksi maksutavaksi.
  4. Aseta Vaihtoehtoinen maksutapa -valitsin Käytössä-asentoon.
  5. Napsauta Tallenna.

Saat lisätietoja maksutavan lisäämisestä, päivittämisestä ja poistamisesta täältä: Lisää luottokortteja GoDaddy-tiliisi..