GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vakio -linkkien lisääminen makroja käyttäen

Tämä artikkeli kattaa vanhan tuotteen, jota ei enää ole saatavilla uusille asiakkaille.

Jos olet ollut Internetissä jonkin aikaa, olet todennäköisesti kuullut paljon sellaisia termejä kuin " shortcode " tai " makro ". Pohjimmiltaan nämä ovat vain tapoja, joilla voit pyytää ohjelmaa tekemään jotain vakiona käyttämällä lyhyttä, yksinkertaista koodia tai komentoa. Ja voit lisätä tämän myös linkkejä GoDaddy Email Marketing -sähköposteihisi!

GoDaddy Email Marketing sisältää automaattisesti joitain vakiolinkkejä alatunnisteeseesi, ja voit muuttaa näitä asetuksia Campaign Tweaks -lisäosamme avulla. Voit kuitenkin myös lisätä ylimääräisiä linkkejä kaikkialle kampanjaasi alla olevien makrojen avulla. Kopioi ja liitä vain tarvitsemasi tekstimoduulit. Kun esikatselet sähköpostia tai napsautat Lähetä -painiketta, kyseisistä makroista tehdään napsautettava linkki!

Makrot ja linkkien syntaksit sähköposteissa

Säveltäjä käyttää Markdown -muotoa , joten linkkitekstin syntaksu on tärkeä. Vaikka lisääisitkin linkin suunnittelupainikkeilla, minkä tahansa kampanjasi linkin raakateksti näyttää tältä:

[Näytä teksti, jonka lukija näkee] (http://yourURLgoeshere.com )

Hakasulkeet sisältävät tekstin, jonka lukija näkee napsautettavana. Tässä tapauksessa sähköpostisi näyttäisi vain napsautettavan linkin, jossa lukee ”Näytä teksti, jota lukija näkee”. Kaikki tämä sulkeissa on piilotettu. Suluissa on todellinen URL -osoite, johon linkität.

Koska nämä ovat kaikki makroja, ne eivät ole täydellisiä URL-osoitteita, kun kirjoitat ne-ne ovat vain oikopolku, joka tietää, mikä URL-osoite lisätään, kun hän lähettää sähköpostin. Voit siis muokata ensimmäisessä hakasulkeissa olevaa tekstiä, mutta älä muuta mitään sulkeissa.

Ja muista aina testata sähköpostisi ennen kuin lähetät ne tilaajillesi!

Lyhytkoodimakrot

Välitä kaverille:

[Napsauta tätä ja välitä edelleenlähetys ystävällesi] ([[forward_link]] )

tai

[Napsauta tätä ja välitä edelleenlähetys ystävällesi] ([[forward]] )

Lopeta tilaus:

[Peruuta tilaus napsauttamalla tätä] ([[unsubscribe]] )

tai

[Peruuta tilaus napsauttamalla tätä] ([[opt_out]] )

Tilaa:

[Tilaa napsauttamalla tätä] ( [[subscribe]] )

Tämä lisää linkin oletusrekisteröintilomakkeeseesi.

Verkonäkymä:

[Näytä tämä verkossa napsauttamalla tätä] ( [[web_link]] )

tai

[Näytä tämä verkossa napsauttamalla tätä] ( [[web_view]] )

Asetukset:

[Hallitse tilausasetuksiasi napsauttamalla tätä] ( [[manage_subscription]] )

Sosiaaliset makrot

Sosiaalisen median linkit:

[[social_links]]

Pelkästään ilman näyttötekstiä tämä lisää painikerivin aktiivisiin sosiaalisen median profiileihisi.

Sosiaalisen median jakolinkit:

[Tykkää tästä Facebookissa napsauttamalla tätä] ( [[facebook_like]] )

[Jaa tämä Twitterissä napsauttamalla tätä] ( [[twitter_share]] )

[Napsauta tätä +1 -merkitä tätä Google+ -palvelussa] ([[plusone_share]] )

[Kiinnitä tämä Pinterestiin napsauttamalla tätä] ( [[pinterest_share]] )

[Jaa tämä LinkedInissä napsauttamalla tätä] ( [[linked_in_share]] )

Edistyneet makrot

Siellä on myös makroja vain mukautetuille HTML -käyttäjille! Näitä on käytettävä erityisissä yhteyksissä HTML -sähköpostiviestejä luettaessa. Jos käytät vain tavallista säveltäjää, älä välitä näistä.

Lisää Katselukerrat -seuranta:

[[tracking_beacon]] tai [[peek_image]]

Lisää välitysseuranta:

[[native_forward]]

Tämä lisää CSS: n, joka yrittää seurata alkuperäisiä välityksiä perillisen sähköpostiohjelman kautta (ts. Näkymiä, kun tilaaja välittää kampanjan ilman, että välitys lähetetään ystävälle -ominaisuutta käytetään).

Vahvistuslinkki:

[Vahvista tilauksesi napsauttamalla tätä] ( [[confirmation_link]] )

Jos lähetät sähköpostiviestin, jossa on tämä linkki, vastaanottaja hylätään ja se merkitään Vahvistamattomaksi. Kun he napsauttavat vahvistuslinkkiä, ne poistetaan automaattisesti käytöstä, vahvistetaan ja lisätään uudelleen aktiivisiin tilaajiin.

Näytä esikatseluteksti:

[[subject_text]]

Tämä lisää lyhyen merkkijonon tekstiä, joka on erotettu sähköpostin sisällöstä. Se voidaan näyttää postilaatikkonäkymässä asiakastukea (esim. Gmail) tukevaa aihetta aiherivin jälkeen.