WordPress-hallinta Ohje

Välimuistin tyhjentäminen WordPress-hallinnassa

WordPress-hallinta sisältää välimuistitoiminnon, joka nopeuttaa sivustosi latausaikoja. Välimuisti saattaa kuitenkin toisinaan aiheuttaa ongelmia. Se tulee tyhjentää (nollata), jos:

  • Teet muutoksia tietokantaasi tai WordPress-sivuston tiedostoihin WordPressin ulkopuolella (esim. sFTP:n tai phpMyAdmin-toiminnon kautta)
  • Et näet muutoksia Internetissä julkaistussa sivustossasi
  • Siirsit sivustosi manuaalisesti WordPress-hallinnan sisäänrakennetun siirtymistyökalun käyttämisen sijasta

Jos hallintapaneelisi ei ole käytettävissä, voit myös ohittaa välimuistin sen tyhjentämisen sijasta.

Välimuistin tyhjentäminen

  1. Kirjaudu sisään WordPress-koontinäyttöösi (http://oman verkkotunnuksesi nimi/wp-admin/).
  2. Valitse koontinäytön yläosassa Tyhjennä välimuisti.

Jos et näe Tyhjennä välimuisti -vaihtoehtoa, olet ehkä poistanut sen käyttämän laajennuksen. Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakastukeen.


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitos palautteestasi
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Miten voimme olla avuliaampia?