Välitä GoDaddy-verkkotunnukseni eteenpäin

Välitä GoDaddy-verkkotunnuksesi eteenpäin, niin voit lähettää vierailijat toiselle sivustolle, kun he vierailevat verkkotunnuksellasi. Välitys on hyödyllistä, jos sinulla on jo verkkosivusto toisaalla tai jos haluat liittää verkkotunnuksesi sosiaalisen median sivulle.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
    valitse verkkotunnus
  3. Käytä vyöhyketiedostoasi valitsemalla DNS-hallinta.
  4. Valitse Edelleenlähetys-osiossa kohdan Verkkotunnus tai Aliverkkotunnus vierestä Lisää verkkotunnus. Jos valitset aliverkkotunnuksen, kirjoita aliverkkotunnus (enintään 63 merkkiä) Aliverkkotunnus-kenttään.
  5. Valitse avattavasta valikosta http:// tai https:// sille URL-kohdeosoitteelle, johon verkkotunnuksesi liikenne ohjataan.

Huomautus: Tämä kenttä koskee vain kohde-URL-osoitetta. SSL ei tule olemaan käytössä välitetyn verkkotunnuksen kohdalla, eikä sitä välitetä https-yhteyden kautta, koska näitä toimintoja ei tällä hetkellä tueta. Saatat pystyä määrittämään https-yhteyttä käyttävän välityksen verkkohotelliympäristösi kautta.

6. Kirjoita edelleenlähetysosoite Kohde-URL-kenttään. Tämä on se paikka, jonne vierailijasi lähetetään heidän kirjoittaessaan verkkotunnuksesi nimen selaimen osoitekenttään.
    • Ensimmäisen ja viimeisen merkin on oltava numero tai kirjain.
    • Pisteitä (.) tuetaan
    • Enimmäispituus on 1 000 merkkiä.
    • Peräkkäisiä pisteitä (…) ei tueta
    • Alaviivoja (_) ei tueta
  7. Valitse edelleenlähetyksen tyyppi: joko pysyvä (301) tai tilapäinen (302).
  8. (Valinnainen) Valitse edelleenlähetys käyttäen peitettä ja anna käyttämäsi peitteen tiedot.
    • Otsikko: Lyhyt virke (enintään 80 merkkiä), joka näkyy selaimen välilehdellä ja hakutuloksissa.
    • Kuvaus: Sivustosi lyhyt kuvaus (enintään 150 merkkiä), joka näkyy hakukoneiden hakutuloksissa.
    • Avainsanat: Luettelo avainsanoista (enintään 500 merkkiä), jotka kuvaavat verkkosivustosi sisältöä ja tarkoitusta.
  9. Valitse Tallenna. Päivitämme verkkotunnuksesi automaattisesti GoDaddy-nimipalvelimille, jos ne eivät ole vielä palvelussamme.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.

Tähän liittyvä vaihe

• Jos haluat käyttää välityksen myös verkkotunnuksesi www-versiossa, varmista, että www-CNAME viittaa kohteeseen @.

Lisätietoja

• Edelleenvälityksen lisääminen ottaa DNS:ssä käyttöön mallipohjan ja lukitsee @ A-tietueen. Jos haluat muuttaa A-tietuetta, sinun on ensin poistettava edelleenlähetysasetukset.
  • Peitettä ei voida käyttää kaikkien verkkosivustojen kohdalla. Tässä tapauksessa ne saattavat näyttää virheen tai tyhjän valkoisen sivun. Jos peitetty verkkotunnuksesi näyttää tyhjää valkoista sivua, sinun on vaihdettava asetukseksi Vain edelleenlähetys tai pyydettävä verkkohotelliltasi lupaa peittämiseen.
  • Pidä verkkotunnuksesi aktiivisena ja vältä sen vanhentumista käyttämällä automaattista uusimista.