Välitä viestit liitteinä

Jos käytät sähköpostitiliäsi Outlookissa, voit liittää sähköpostiviestejä muihin viesteihin, kuten keskustelun edelleenlähettämiseen tai tekniseen tukeen. Viestisi sisältö (mukaan lukien otsikot ja liitteet) pakataan tiedostoliitteisiin.

Nämä vaiheet liittävät viestin toiseen Outlookin Windows-, Mac- tai Outlookin verkkoversiossa -viestiin.

1. Avaa Outlook.
  2. Luo uusi viesti tai vastaa olemassa olevaan viestiin.
  3. Posta viesti toisessa ikkunassa, jos se ei jo ole, ja aseta molemmat Outlook -ikkunat vierekkäin.
  4. Etsi viesti, jonka haluat liittää. Valitse se luettelosta ja vedä se luonnoksen runkoon.
    Liitä sähköposti toiseen sähköpostiin
  5. Viesti Sinulle on nyt liitetty aiherivin alapuolelle. Vahvista, että se on oikea, kaksoisnapsauttamalla liitettä sen esikatselua varten. Kun olet valmis, lähetä viesti.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Jos et voi lähettää tältä sähköpostitililtä (esimerkiksi jos sähköposti on estetty), lataa ja tallenna se valitsemalla liitteenä olevan viestin nuoli. Tai vedä ja pudota Outlook for Mac -ohjelmassa liitetty viesti työpöydällesi. Liitä tallennettu viesti toista sähköpostitiliä käyttäen tai lataa palvelun käyttäjän pyytämällä tavalla GoDaddy -opas .
  • Kumoa Microsoft 365 -sähköpostin esto