Valitse blogisivuni WordPressissä

Näin voit valita, millä sivulla näytetään blogikirjoituksia WordPress -sivustollasi.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Asetukset ja sitten Lukeminen .
  3. Täällä voit valita, millä sivulla blogikirjoituksesi näytetään.
    • Jos haluat näyttää viestisi aloitussivulla , valitse Kotisivunäkymät -kohdan vierestä Viimeisimmät kirjoituksesi .
    • Jos haluat käyttää toista sivua blogisivuna, valitse Kotisivusi -kohdan vierestä Staattinen sivu (valitse alla) . Valitse Kotisivu -luettelosta sivu, jota haluat käyttää aloitussivuna, ja valitse Viestit -sivuluettelosta sivu , jota haluat käyttää blogissasi.

Huomautus: Jos et ole vielä luonut sivua, jota haluat käyttää blogina tai aloitussivuna, sinun pitäisi ensin luoda se .

4. Valitse Tallenna muutokset .

Blogiviestisi näkyvät valitulla sivulla nyt.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• WordPressissä sivuja ei lisätä navigointivalikkoon automaattisesti. Jos et käytä kotisivua blogiisi, lisää blogisivu navigointivalikkoon , jotta asiakkaasi löytävät sen helpommin.