No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Valitse evästeet, joita GoDaddy Pro voi käyttää tililläni

Voit muuttaa evästeitä, joita haluat GoDaddy Pron käyttävän. Tietyntyyppisten evästeiden estäminen voi vaikuttaa käyttökokemukseemme ja palveluihimme, joita voimme tarjota.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Pro -tilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta vasemmassa sivupalkissa Koti.
  3. Napsauta kuvaa oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten Asetukset .
    Avaa asetukset
  4. Napsauta Tietosuoja -asetukset .
  5. Valitse Evästeasetukset -osiossa, mitkä evästeet tulisi estää.
    • Välttämättömät verkkosivustoevästeet ovat välttämättömiä, jotta voimme tarjota sinulle olennaisia palveluja ja toimintoja, kuten henkilöllisyyden vahvistamisen, palvelun jatkuvuuden ja sivuston suojauksen. Näitä ei voi poistaa käytöstä.
    • Markkinointievästeet varmistavat, että et saa toistuvia mainosviestejä ja että viestit ovat osuvampia sinulle ja kiinnostuksellesi, ja ne antavat meille mahdollisuuden mitata mainonnan tehokkuutta.
    • Analytics -evästeet keräävät nimettömiä tietoja siitä, kuinka vierailijat käyttävät sivustoamme ja miten se toimii ja miten niitä käytetään tuotteiden, palvelujen ja käyttökokemuksen parantamiseen.
    • Tuki -evästeitä käytetään käyttäjien ja epäonnistuneiden toimien seuraamiseen, joten meillä voi olla enemmän tietoja, kun aloitamme ongelmiesi vianmäärityksen. Interaktiiviset palvelut, kuten keskustelutuki ja asiakaspalautetyökalut, eivät voi toimia ilman näitä evästeitä.
  6. Napsauta Tallenna asetukset . Nämä asetukset vaikuttavat vain GoDaddy Pro -tiliisi.