GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Valitse GoDaddy Studio -malli

Vaihe 2 - Understand GoDaddy Studio ja luo projektisarja

Nopea tapa luoda malleja GoDaddy Studio -palvelussa on aloittaa jollakin tuhansista mallipohjoistamme ja muokata sitä yksilölliseksi. Mallipohjat on järjestetty aikajärjestykseen (uusimmat yläosassa), ja voit myös etsiä tiettyjä malleja.

1. Napauta alivalikossa Mallipohjat .
  2. Valitse aloituspohjan tyyppi näytön yläreunan lähellä olevista pika-painikkeista tai etsi tiettyjä mallipohjia hakukentän avulla. Esim. Haku ”kauneus”, ”ystävänpäivä”, ”tyylikäs” tai ”Instagram -tarina”.
  3. Napauta mallia, jonka haluat aloittaa. Malli avautuu suunnittelueditorissasi.
  4. Voit nyt mukauttaa mallipohjaa lisäämällä ja muokkaamalla kuvia, fontteja, grafiikkaa, tekstiä, videoita ja muotoja.

1. Valitse GoDaddy Studio -aloitussivulla Selaa malleja .
  2. Valitse vasemmalla olevan valikon pika-aloituspainikkeista haluamasi mallipohjan tyyppi tai hae tiettyjä mallipohjia hakukentän avulla. Esim. Haku ”kauneus”, ”ystävänpäivä”, ”tyylikäs” tai Instagram -tarina ”.
  3. Valitse malli, josta haluat aloittaa. Malli avautuu suunnittelueditorissasi.
  4. Voit nyt mukauttaa mallipohjaa lisäämällä ja muokkaamalla kuvia, fontteja, grafiikkaa, tekstiä, videoita ja muotoja.