Valitse kotisivuni WordPressissä

Vaihe 4 Rakenna WordPress -sivustosarjassa .

Näin voit valita, mikä sivu näytetään oletuksena, kun joku vierailee sivustollasi.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Asetukset ja sitten Lukeminen .
  3. Valitse Kotisivusi -kohdan vierestä Staattinen sivu (valitse alla) ja valitse sitten Kotisivu -luettelosta haluamasi sivu.
    • Tai jos haluat käyttää blogisivua aloitussivuna, valitse Uusimmat kirjoituksesi .
  4. Valitse Tallenna muutokset.

Kun olet valinnut aloitussivusi, voit lisätä sivuja navigointivalikkoon.