Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Valitse sivuston fontit ja koko

Etkö tunne Bodoni Boldia Baskervillen vanhoista kasvoista? Ei syytä huoleen. Olemme tutkineet tehokkaimmat fonttiyhdistelmät luettavuuden kannalta verkkosivustosi kävijöille. Valitse jokin optimoiduista esimääritetyistä fonttiyhdistelmistämme tai luo oma fonttien pariliitos.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Avaa sivustoeditori valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa .
  4. Jos haluat vaihtaa fontteja, valitse Teema -välilehti ja avaa Fontit -vaihtoehdot.
    • Ensisijaista fonttia käytetään yleensä sivustosi otsikoihin. Toissijaista fonttia käytetään leipätekstinä.
    • Valitse jokin suositelluista esimääritetyistä fonttien pariliitoksistamme.
    • Jos haluat enemmän mukautuksia, valitse Lisäasetukset valitaksesi tietyt ensisijaiset ja toissijaiset fontit. Suosittelemme parhaiten pariksi liitettyä fonttia luettavuuden lisäämiseksi, mutta voit muuttaa sen haluamallasi tavalla tai valita jonkin esimääritetyistä fonttiliitoksista uudelleen.
  5. Muuta fonttikokoa valitsemalla verkkosivustosi tai Verkkosivusto -välilehti. Valitse sivustosi tekstikenttä, jota haluat muokata. Kaikissa tekstikentissä, jotka sallivat muokkauksen, on mahdollisuus muuttaa fonttikokoa.
    • Valitse Fonttikoko -valitsin. Tämä näkyy suoraan sivustollasi, eikä se ole käytettävissä sivupalkissa.

VERHEYS
    • Muuta fontin kokoa suuremmaksi tai pienemmäksi. Jos muokkaat tekstiä asettelussa, jossa on useita osaryhmiä, kuten Tietoja meistä -osio, tekstin koko päivittyy siten, että kaikki kyseisen osion tekstilohkot ovat tasalaatuisia.
    • Jos haluat, että koko sivuston jokaisen sivun kaikkien osioiden samankaltaisiin otsikoihin tai tekstiin lisätään koko, valitse Käytä koko sivustoon .
    • Huomautus: Otsikko -osiossa (aloitussivusi ensimmäisessä osassa) ei ole Käytä koko sivustoon -asetusta, koska nämä tekstikentät ovat yksilöllisiä.

6. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Käytä Esikatsele -painiketta nähdäksesi tulokset. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi .