No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Valitse sivuston fontit ja koko

Etkö tiedä Bodoni Boldia Baskervillen vanhasta kasvosta? Älä huoli. Olemme tutkineet tehokkaimmat fonttiyhdistelmät verkkosivustosi kävijöiden luettavuuden kannalta. Valitse yksi optimoiduista esiasetetuista fonttiyhdistelmistämme tai luo oma fontinpariliitos.

1. Mene yritykseesi GoDaddy tuotesivu .
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse muutettavan verkkosivuston vieressä.
  3. Valitse Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa avataksesi sivustosi muokkausohjelman.
  4. Voit vaihtaa fontteja valitsemalla Teema -välilehti ja avaa vaihtoehdot Fontit .
    • Ensisijaista kirjasinta käytetään yleensä sivustosi otsikoihin. Toissijaista kirjasinta käytetään tekstin tekstiin.
    • Valitse suositelluista ennalta asetetuista kirjasinpareistamme.
    • Jos haluat lisää mukautuksia, valitse Pitkälle kehittynyt valita tietyt ensisijaiset ja toissijaiset fontit. Suosittelemme parhaiten pariksi liitettyä kirjasinta luettavuuden takaamiseksi, mutta voit muuttaa sen haluamallasi tavalla tai valita jonkin ennalta määritetyistä kirjasinparit.
  5. Voit muuttaa kirjasinkokoa valitsemalla verkkosivustosi tai Verkkosivusto välilehti. Valitse sivustosi tekstikenttä, jota haluat muokata. Kaikissa muokkausta sallivissa tekstikentissä on mahdollisuus muuttaa kirjasinkokoa.
    • Valitse Fonttikoko valitsin. Tämä näkyy suoraan sivustollasi, eikä se ole käytettävissä sivupalkissa.

ALTEXT
    • Muuta kirjasinkoko suuremmaksi tai pienemmäksi. Jos muokkaat tekstiä asettelussa, jossa on useita osaryhmiä, kuten Tietoja meistä -osiossa, tekstin koko päivittyy siten, että kaikki kyseisen osan tekstilohkot ovat yhtenäisiä.
    • Jos haluat, että koko lisätään samanlaisiin otsikoihin tai koko tekstin tekstiin kaikille osioille koko sivustosi jokaisella sivulla, valitse Käytä koko sivustoon .
    • Huomautus: Otsikko-osiossa (kotisivun ensimmäisessä osassa) ei ole Käytä koko sivustoon -asetusta, koska kyseiset tekstikentät ovat ainutlaatuisia.

6. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Käyttää Esikatselu nähdäksesi tulokset ja kun olet valmis julkaisemaan muutokset julkisesti, julkaise sivustosi .