Valitse vaihtoehto catch-all-sovellukselle, kun olet siirtynyt osoitteeseen Microsoft 365

Catch-all-sähköposti on tili, joka kerää verkkotunnuksesi väärin kirjoitettuun tai olemattomaan sähköpostiosoitteeseen osoitetut viestit. Catch-all -sähköpostin käyttö voi kuitenkin vaarantaa tietoturvasi, koska se voi johtaa ei-toivottujen viestien toimitukseen, mukaan lukien roskaposti- ja tietourkintahyökkäykset. Tämän seurauksena Microsoft 365 ei salli tai tue catch-all-sähköpostia. Jos käytit aiemmin catch-all-sovellusta Media Temple Mailin tai Workspace Email: n kanssa, se ei toimi sen jälkeen, kun olet siirtynyt osoitteeseen Microsoft 365.

Meillä on useita vaihtoehtoja, joista voit valita sen sijaan. Suosittelemme käyttämään yhtä seuraavista vaihtoehdoista turvallisemman sähköpostikokemuksen takaamiseksi.

Valitse turvallisempi vaihtoehto catch-all-sähköpostille

• Alias : Luo osoite, joka lähettää kaikki postisi toiseen valitsemaasi postilaatikkoon. Jos esimerkiksi osoitteesi on jane@kivaesimerkki.com ja luot aliaksen myynti@kivaesimerkki.com , kaikki joko osoitteeseen jane@ tai myynti@ lähetetyt viestit siirtyvät automaattisesti osoitteeseen jane@kivaesimerkki.com . Opi luomaan alias .
  • Jakeluryhmä : Sen sijaan, että ottaisit yhteyttä yksittäisiin vastaanottajiin, lähetä yksi sähköposti joukolle ihmisiä, kuten osastolle tai tiimille, joka työskentelee projektin parissa. Kun lähetät postin jakeluryhmälle, jokainen jäsen saa sen. Lue, miten jakeluryhmä luodaan .
  • Jaettu postilaatikko : Salli joukon ihmisiä lukemaan ja lähettämään viestejä yhteisestä sähköpostiosoitteesta. Voit esimerkiksi määrittää jaetun postilaatikon kysymykset@kivaesimerkki.com, jotta työntekijät, joilla on käyttöoikeus, voivat vastaanottaa ja vastata postin viesteihin. Opi luomaan jaettu postilaatikko .

Jos mikään näistä vaihtoehdoista ei vastaa tarpeitasi ja tarvitset edelleen catch-all-sähköpostin, ylläpitäjä voi luoda samanlaisen kokemuksen, jossa tilisi verkkotunnuksiin lähetetyt viestit edelleenlähetetään yhteen postilaatikkoon. Huomaa kuitenkin, että Microsoft ei tue catch-all -sähköpostia, ja suosittelemme vahvasti, että käytät jotain yllä mainituista ominaisuuksista tietoturvan ja toiminnallisuuden parantamiseksi.

Luo kokemus, joka simuloi catch-all-ominaisuutta

Vaihe 1: Muuta verkkotunnuksen tilaa

Muuta ensin verkkotunnuksen tilaa, jotta se hyväksyy vastaanottajille viestejä, joita ei vielä ole organisaatiossasi ja jotka eivät ole kelvollisia käyttäjiä.

1. Kirjaudu sisään Exchange -hallintakeskukseen . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Valitse vasemmasta reunasta Postin kulku ja sitten Hyväksytyt verkkotunnukset .
    valitse mailflow ja sitten hyväksytyt verkkotunnukset
  3. Valitse verkkotunnuksesi. Valikko avautuu oikeanpuoleiseen reunaan. Jos valikko ei avaudu, varmista, että valitsit itse verkkotunnuksen etkä sen vieressä olevaa valintaruutua.
  4. Valitse oikeasta reunasta Sisäinen rele .
    valitse sisäinen rele
  5. Valitse Tallenna . Näet onnistumisilmoituksen, kun verkkotunnuksesi on päivitetty.
    Vaaditaan: Jos sinulla on useita verkkotunnuksia Microsoft -sähköpostisopimuksessasi, ne on listattu hyväksytyt verkkotunnukset -sivulla. Sinun on vaihdettava jokaiselle verkkotunnukselle, jota haluat käyttää catch-all-sähköpostin kanssa, sisäiseksi välitykseksi.

Vaihe 2: Luo jaettu postilaatikko

Luo seuraavaksi jaettu postilaatikko tarkistaaksesi catch-all-viestin.

1. Valitse vasemmassa reunassa Vastaanottajat -kohdasta Postilaatikot .
    valitse vastaanottajat ja postilaatikot
  2. Valitse + Lisää jaettu postilaatikko .
  3. Anna seuraavat tiedot:
    • Näyttönimi : Vastaanottajat näkevät tämän, kun he saavat postia tästä osoitteesta.
    • Sähköpostiosoite: Nimeä sähköpostiosoitteen Haavi ennen @ ja valitse verkkotunnus listasta.
    • anna jaetun postilaatikon tiedot
  4. Valitse Luo . Näet onnistumisilmoituksen, kun jaettu postilaatikko luodaan. Saattaa kestää noin 15 minuuttia, ennen kuin jaettu postilaatikko on käytettävissä.

Vaihe 3: Luo dynaaminen jakeluryhmä

Luo ryhmä kelvollisia käyttäjiä, jotta heidän postinsa lähetetään edelleen heille, eivätkä ne mene catch-all-luetteloon.

1. Valitse Vastaanottajat -kohdasta Ryhmät .
    valitse vastaanottajat ja sitten ryhmittele
  2. Valitse Lisää ryhmä .
  3. Valitse Dynaaminen jakelu ja sitten Seuraava .
    Huomautus: Dynaamisen jakeluryhmän jäsenluettelo päivitetään 24 tunnin välein, mikä tarkoittaa, että vasta luodun käyttäjän tunnistaminen ryhmän jäseneksi saattaa kestää jonkin aikaa.
    valitse dynaaminen jakelu
  4. Kirjoita Nimi -kohtaan Kaikki käyttäjät . Valitse Seuraava .
    • Sinun täytyy napsauttaa kuvausruutua, ennen kuin Seuraava -painike on käytettävissä.
  5. Valitse sähköpostiosoitteesi luettelosta Omistaja -kohdassa. Valitse Jäsenet -kohdasta Kaikki vastaanottajatyypit .
    anna sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten kaikki vastaanottajatyypit
  6. Valitse Seuraava.
  7. Kirjoita Ryhmän sähköpostiosoite -kohtaan allusers (esimerkiksi allusers@coolexample.com ) ennen @: ta ja valitse sitten verkkotunnuksesi luettelosta. Tätä käytetään sähköpostiosoitteena.
    kirjoita allusers ja valitse sitten verkkotunnuksesi
  8. Valitse Seuraava.
  9. Vahvista tiedot ja valitse sitten Luo ryhmä . Näet onnistumisviestin, kun ryhmä on luotu.
  10. Valitse Sulje .

Vaihe 4: Luo sääntö sähköpostin vastaanottamista varten

Luo sääntö niin, että väärin kirjoitettuun tai olemattomaan sähköpostiosoitteeseen lähetetyt viestit siirretään catchall@ jaettuun postilaatikkoon.

1. Valitse Postin kulku -osiosta Säännöt .
    valitse postin kulku ja sitten säännöt
  2. Valitse + Lisää sääntö ja valitse sitten Luo uusi sääntö .
    valitse lisää sääntö ja valitse sitten luo uusi sääntö
  3. Syötä Nimi-kohtaan Catch-All .
  4. Valitse seuraava:
    • Käytä tätä sääntöä, jos : Valitse Lähettäjä , ja sitten se on ulkoinen/sisäinen . Kohdassa Valitse lähettäjän sijainti valitse Organisaation ulkopuolella ja valitse sitten Tallenna .
    • Toimi seuraavasti : Valitse Redirect message to (Uudelleenohjaus) ja sitten näille vastaanottajille . Valitse jaettu postilaatikkosi (catchall@) ja valitse sitten Tallenna .
    • Paitsi jos : Valitse Lisää poikkeus , sitten Vastaanottaja ja on sitten tämän ryhmän jäsen . Valitse allusers (dynaaminen jakeluluettelo) ja valitse sitten Save .
      Aseta sääntöehdot
  5. Valitse Seuraava.
  6. Valitse Pakota ja valitse sitten Seuraava .
    Määritä sääntöjen asetukset ja valitse sitten pakota
  7. Tarkista säännön tiedot ja valitse Valmis
  8. Valitse Valmis .
  9. Valitse juuri luomasi sääntö ja ota käyttöön Ota käyttöön tai poista sääntö käytöstä -valitsin.
    Catch-all ottaa käyttöön tai poista sääntö käytöstä

Nyt kaikki postisi organisaatiosi ulkopuolelta toimitetaan tähän postilaatikkoon, jos vastaanottaja ei ole allusus -jakeluluettelosi jäsen. Voit palata milloin tahansa muuttamaan näitä asetuksia.

Vaihe 5: Päätä, miten haluat käyttää catch-allia

Määritä catch-all -sähköpostin käyttö jollakin näistä vaihtoehdoista (tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin valitsemalla välilehti ja noudata sen ohjeita).

Lähetä sähköpostia yhdelle tai useammalle käyttäjälle. Koska sinun ei tarvitse tarkistaa jaettua postilaatikkoa erikseen käyttäjän omasta Saapuneet -kansiosta, tämä pätee enimmäkseen Media Temple Mail- ja Workspace Email -kokemuksiin.

1. (Valinnainen) Jos haluat catch-all-viestien välittämisen useille käyttäjille tai käyttäjille organisaatiosi ulkopuolella, luo jakeluryhmä ja lisää sitten siihen ulkoiset yhteystiedot .
  2. Valitse Exchange -hallintakeskuksen vasemmassa reunassa Vastaanottajat ja sitten Postilaatikot .
    valitse vastaanottajat ja postilaatikot
  3. Valitse valintaruutu jaetun catchall@ jaetun postilaatikkosi vierestä.
  4. Valitse postilaatikkoluettelosi yläpuolelta Mailflow -asetus ja valitse sitten Sähköpostin edelleenlähetys .
    valitse postivirran asetus ja valitse sitten sähköpostin edelleenlähetys
  5. Ota käyttöön Välitä kaikki tähän postilaatikkoon lähetetyt sähköpostit -valitsin.
    ota käyttöön kaikkien tähän postilaatikkoon lähetettyjen sähköpostiviestien edelleenlähetysvalitsin
  6. Kohdassa Edelleenlähetysosoite aloita kirjoittamaan sähköpostiosoite, jonka haluat vastaanottaa kaikki catch-all-viestit. Valitse sähköpostiosoite, jota haluat käyttää, kun se näkyy avattavassa valikossa.
    Huomautus: Sähköpostiosoitteen, johon välität viestin, on kuuluttava samaan organisaatioon kuin catch-all.
  7. Valitse Tallenna muutokset .

Valittu sähköpostiosoite vastaanottaa nyt kaikki catch-all-viestit.

Lähetä sähköpostia erilliseen jaettuun postilaatikkoon, jota useat ihmiset voivat käyttää.

1. Valitse vasemmassa reunassa Vastaanottajat -kohdasta Postilaatikot .
    valitse vastaanottajat ja valitse sitten postilaatikot
  2. Valitse valintaruutu jaetun catchall@ jaetun postilaatikkosi vierestä.
  3. Valitse postilaatikoiden luettelon yläpuolelta Postilaatikon siirto . Sinun on ehkä valittavakolmen pisteen kuvake valikosta nähdäksesi postilaatikon siirron .
  4. Valitse Lue ja hallitse (täysi käyttöoikeus) -kohdassa Muokkaa .
    valitse Muokkaa kohdasta Lue ja hallitse
  5. Valitse + Lisää jäseniä .
    valitse lisää jäseniä
  6. Valitse valintaruutu niiden käyttäjien kohdalla, joille haluat myöntää jaetun postilaatikon käyttöoikeuden.
  7. Valitse Tallenna.

Valitut käyttäjät voivat nyt käyttää catch-allia jaettuna postilaatikkona .