GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Valitse väri, jota käytetään elementteihin GoDaddy Studio -mallissasi

Valitse värinvalitsimella väri ja käytä sitä projektisi elementteihin, kuten taustaan, tekstiin, muotoon tai kuvaan. Noudata laitteesi ohjeita.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseen.
  2. Luo projekti tai muokkaa olemassa olevaa projektia .
  3. Napauta kuvaa, muotoa, tekstiä tai taustaa.
  4. Napauta esiin tulevassa valikossa Muokkaa .
  5. Napauta näytön alaosassa olevassa valikossa Väri .
  6. Napauta värirengasta oikeassa reunassa.
    Mobiili värirengas
  7. Liukusäätimet edustavat ylhäältä alas:
    • Sävy (pääväri)
    • Sävy (valkoisen määrä)
    • Sävy (mustan määrän määrä)
    • Läpinäkyvyys (kiinteästä läpinäkyvyyteen).
    Muuta näitä arvoja siirtämällä liukusäätimiä vasemmalle tai oikealle.

Voit myös antaa tietyn heksadesimaaliarvon. Voit tehdä tämän napauttamalla olemassa olevaa heksadesimaaliarvoa ja kirjoittamalla uuden.
    Valitse heksadesimaaliarvo
  8. Napauta valintamerkkiä heksa -arvon vieressä lisätäksesi uuden värin värivyöhykkeeseesi.
  9. NapautaPlus -kuvake värivyöhykkeeseen lisätäksesi värin palettiin.

Liittyviä tietoja