Valokuvagallerian lisääminen tai muuttaminen

Sen lisäksi, että voit lisätä yksittäisiä kuvia verkkosivustoosi, voit myös luoda korkeintaan 250 kuvan kuvagallerian. Valittuasi asettelun sinun pitää määrittää, vaihtuuko gallerian kuvien näyttäminen automaattisesti vai hallitsevatko käyttäjät sitä manuaalisesti. Voit muuttaa galleriaa milloin tahansa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa / Muokkaa sivustoa.
  3. Vieritä sivusi päänäkymää kohtaan, johon haluat lisätä osion, ja napsauta pluspainiketta.
    Napsauta pluspainiketta
  4. Napsauta Galleria-kohtaa oikeanpuoleisessa paneelissa.
    valitse galleria
  5. Napsauta Galleria-paneelissa haluamaasi asettelua.
  6. Kun näet Osio lisätty -vahvistuksen, aloita gallerian asetusten muokkaaminen napsauttamalla Valokuvagalleria-osiota.
    Valitse lisää osio
    Galleriapaneelin kentät ja painikkeet
    Asettelu Valitse gallerialle erilainen asettelu.
    Gallerian nimi Anna otsikko, joka näkyy galleriakuviesi yläpuolella. Ei käytettävissä kaikissa asetteluissa.
    Automaattinen toisto Vaihda Automaattinen toisto päälle tai pois napsauttamalla painiketta. (Esikatselutilassa ja julkaistussa versiossa gallerianäyttö selaa kuvien läpi) Ei käytettävissä kaikissa asetteluissa.
    Näytä pikkukuvat Tuo kaikkien gallerian kuvien pikkukuvat näkyviin pääkehyksen alapuolelle napsauttamalla painiketta. Ei käytettävissä kaikissa asetteluissa.
    Lisää valokuvia (+) Lisää kuvia galleriaasi napsauttamalla painiketta. (Jos haluat lisätietoja, katso Lisää tai korvaa kuva ja Kuvapankkikuvan valitseminen.)
    Poista osa Poista koko galleria napsauttamalla paneelin alaosassa olevaa painiketta.
  7. Muokkaa gallerian kuvia yksittäin napsauttamalla mitä tahansa niistä.
    Gallerian Kuvat-paneelin kentät ja painikkeet
    Tarkennuspiste Click within a selected image to mark its Focus point. It keeps that area from being cropped out when a device's display doesn't match the image's proportions. To avoid any cropping, the image should have a width-to-height ratio of 8:5 (e.g. 800 pixels wide or less by 500 pixels high or less).
    set focus point
    Kierrä kuvaa Kierrä kuvaa napsauttamalla oikean yläkulman kaarevaa nuolta.
    Palaa muihin kuviin Napsauta vasemmalle osoittavaa nuolta Gallerian kuvat -paneelin yläosassa.
    Poista galleriasta Poista yksittäisiä kuvia galleriasta napsauttamalla Gallerian kuvat -paneelin alaosassa olevaa painiketta.
  8. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  9. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (matkapuhelin) tai Julkaise (tietokone/tabletti).

Huomautus: Esikatselun näyttö ja julkaistu näyttö näyttävät manuaaliset taaksepäin/eteenpäin-painikkeet.
    Napsauta taaksepäin/eteenpäin-painikkeita