‌‌UUSI kotisivukone Ohje

Valokuvagallerian lisääminen tai muuttaminen

Sen lisäksi, että voit lisätä yksittäisiä kuvia verkkosivustoosi, voit myös luoda kuvagallerian. Valittuasi asettelun sinun pitää määrittää, vaihtuuko gallerian kuvien näyttäminen automaattisesti vai hallitsevatko käyttäjät sitä manuaalisesti. Voit muuttaa galleriaa milloin tahansa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa.
    Valitse Muokkaa
  3. Lisää osio sivulle napsauttamalla vihreää pluspainiketta.
    napsauta vihreää pluspainiketta
  4. Napsauta Galleria-kohtaa oikeanpuoleisessa paneelissa.
    valitse galleria
  5. Napsauta Galleria-paneelissa haluamaasi asettelua.
  6. Kun näet Osio lisätty -vahvistuksen, voit alkaa mukauttaa Valokuvagalleria-osion vaihtoehtoja.
    Valitse lisää osio
    Galleriapaneelin kentät ja painikkeet
    Gallerian nimi Anna otsikko, joka näkyy galleriakuviesi yläpuolella.
    Automaattinen toisto Vaihda Automaattinen toisto päälle tai pois napsauttamalla painiketta. (Esikatselutilassa ja julkaistussa versiossa gallerianäyttö selaa kuvien läpi)
    Lisää valokuvia Lisää kuvia galleriaasi napsauttamalla painiketta. (Jos haluat lisätietoja, katso Lisää tai korvaa kuva ja Kuvapankkikuvan valitseminen.)
    Poista osa Poista koko galleria napsauttamalla paneelin alaosassa olevaa painiketta.
  7. Muokkaa gallerian kuvia yksittäin napsauttamalla mitä tahansa niistä.
    Gallerian Kuvat-paneelin kentät ja painikkeet
    Tarkennuspiste • Merkitse valitun kuvan tarkennuspiste napsauttamalla haluttua kohtaa kuvan rajojen sisäpuolella. Se estää kyseisen alueen pois rajaamisen, kun laitteen näyttö ei vastaa kuvan mittasuhteita.
    määritä tarkennuspiste
    Kierrä kuvaa Kierrä kuvaa napsauttamalla oikean yläkulman kaarevaa nuolta.
    Palaa muihin kuviin Napsauta vasemmalle osoittavaa nuolta Gallerian kuvat -paneelin yläosassa.
    Poista galleriasta Poista yksittäisiä kuvia galleriasta napsauttamalla Gallerian kuvat -paneelin alaosassa olevaa painiketta.
  8. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, napsauta Esikatselu-painiketta.
  9. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, napsauta Julkaise sivusto(matkapuhelin) tai Julkaise (tabletti tai pöytätietokone).

Esikatselun näyttö ja julkaistu näyttö näyttävät manuaaliset taaksepäin/eteenpäin-painikkeet.
    Napsauta taakesepäin/eteenpäin-painikkeita