Valokuvagallerian lisääminen tai muuttaminen

Sen lisäksi, että voit lisätä yksittäisiä kuvia verkkosivustoosi, voit myös luoda korkeintaan 250 kuvan kuvagallerian. Valittuasi asettelun sinun pitää määrittää, vaihtuuko gallerian kuvien näyttäminen automaattisesti vai hallitsevatko käyttäjät sitä manuaalisesti.

Tämä video on osa opassarjaamme Kehittynyt suunnittelu ja media Kotisivukoneessa.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse sivuston avaamiseksi.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Siirry sivulle kohtaan, johon haluat lisätä valokuvagallerian, ja lisää osio.
  5. Lisää Kuvagalleria ja sitten Valokuvagalleria-osio ja valitse Lisää haluamasi asettelun kohdalla. Voit tarvittaessa aina muuttaa asettelua myöhemmin.
  6. Mukauta asetuksesi oikeanpuoleisessa paneelissa. Eri asetteluilla on erilaiset asetukset.
    • Asettelu: Valitse gallerialle erilainen asettelu.
    • Korostusväri: Valitse osiosi väriksi oman teemasi väri tai musta tai valkoinen.
    • Otsikko: Anna otsikko, joka näkyy galleriakuviesi yläpuolella, tai jätä se tyhjäksi.
    • Koko sivun leveys: Galleria on upotettu sivuun, eli se kattaa näytön reunasta reunaan.
    • Näytä pikkukuvat: Pikkukuvat näytetään kuvan alla, mikä auttaa sivustosi vierailijoita näkemään kaikki tulossa olevat kuvat. He voivat myös halutessaan siirtyä suoraan tiettyyn kuvaan napsauttamalla sitä.
    • Näytä nuolet: Nuolien avulla sivustosi vierailijat voivat siirtyä vasemmalle tai oikealle.
    • Automaattinen toisto: Kuvat vaihtuvat automaattisesti seuraavaan kuvaan ja pysähtyvät tietyn pituiseksi ajaksi, joka on määritetty automaattisen toiston ajastimessa (sekunteina).
    • Gallerian kuvat: Käytä +-painiketta, jos haluat lisätä enemmän kuvia, tai valitse tietty kuva sen muokkaamiseksi, kuvailemiseksi tai poistamiseksi. Vedä ja pudota kuvia Gallerian kuvat -osion sisäpuolella ja järjestele niitä haluamallasi tavalla.

Huomautus: Kuvilla ei voi olla linkkejä, mutta voit lisätä kuvauksen ja linkin kuvauksen tekstiin.

7. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Voit tarkastella tuloksia Esikatselun avulla. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi.