No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Valtuuta verkkotunnuksen siirto yritykselle GoDaddy

Jotta verkkotunnuksesi siirtäminen GoDaddy -palveluun onnistui, sinun on annettava kelvollinen valtuutuskoodi (tunnetaan myös nimellä EPP -koodi tai siirtoavain ). Voit antaa valtuutuskoodin GoDaddy -tililtäsi sen jälkeen, kun olet ostanut verkkotunnuksen siirron .

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Verkkotunnukset-valikosta Siirrot:
    valitse siirrot verkkotunnukset-valikosta
  3. Valitse Odottavat siirrot -otsikon alta Siirrot sisään .
    siirrot sisään tai ulos
  4. Paikanna Tila -sarakkeesta kaikki verkkotunnukset, joissa näkyy Oikea valtuutuskoodi tarvitaan .
  5. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, jotka haluat valtuuttaa. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki
  6. Valitse Hyväksy siirto verkkotunnusluettelon yläpuolelta.
  7. Anna valtuutuskoodisi Perus- tai Lisäasetukset -välilehdeltä:
    • Perus - Anna valtuutuskoodi verkkotunnuksen vieressä olevaan kenttään.
    • Lisäasetukset - Anna yksi verkkotunnus ja sen valtuutuskoodi per rivi pilkulla, välilyönnillä tai sarkaimella erotettuna.
  8. Valitse Valtuutan siirron... ja napsauta sitten Valmis.
  9. Napsauta OK.

Huomautus: Verkkotunnuksien siirrot voivat kestää 5–7 päivää.

Tähän liittyvä vaihe

Lisätietoja

• Joillakin verkkotunnuksilla, kuten ccTLD-tunnuksilla, voi olla erityisvaatimuksia siirtoa varten.