Valtuuta verkkotunnuksen siirto yritykselle GoDaddy

Vaaditaan: Saatat joutua suorittamaan nämä vaiheet siirron valtuuttamiseksi, vaikka olisit ostanut verkkotunnuksen aikaisemmin kuin 26.5.2017. Jos olet ostanut verkkotunnuksen myöhemmin kuin 16.5.2017, siirron valtuuttamiseen riittää ylläpidon sähköpostiosoitteeseen (.au-tunnuksille rekisteröijän sähköpostiosoite) lähetettyyn viestiin upotetun Valtuuta-painikkeen napsauttaminen. Siinä kaikki!

Kun olet ostanut verkkotunnuksen siirron yritykselle GoDaddy, sinun täytyy valtuuttaa GoDaddy viimeistelemään verkkotunnuksen siirto.

1. Kirjaudu sisään Omat tuotteet -sivulle.
  2. Jos sinua ei ohjata kyseiselle sivulle automaattisesti, valitse Omat tuotteet -välilehti:
  3. Omat tuotteet -välilehti

4. Napsauta Hallitse kaikkia:
  5. Hallitse kaikkia

6. Valitse Verkkotunnukset-valikosta kohta Siirrot:

Tarkista siirron tila

7. Napsauta Valtuuta siirto.
  8. Napsauta Lisää nyt.
  9. Tee yksi seuraavista toimenpiteistä:
    • Valitse Perusasetukset-välilehti ja syötä nykyisen rekisterinpitäjän hallussa oleva valtuutuskoodi (jos käytössä) verkkotunnuksen vieressä olevaan kenttään.
    • Siirry Lisäasetukset-välilehdelle ja anna kukin verkkotunnus ja sen valtuutuskoodi omalle rivilleen. Erota jokainen verkkotunnus sen valtuutuskoodista pilkulla, välilyönnillä tai sarkaimella.

Huomautus: Jos tarvitset valtuutuskoodin, katso Miten saan valtuutuskoodin verkkotunnukseni siirtämistä varten? (Jotkin verkkotunnuspäätteet eivät edellytä tätä koodia.)

10. Valitse Valtuutan siirron... ja napsauta sitten Valmis.
  11. Napsauta OK.

Useimpien verkkotunnuspäätteiden kohdalla siirto rekisterinpitäjältä toiselle kestää 5–7 päivää siitä hetkestä, jolloin valtuutat siirron. Joidenkin ccTLD:iden eli maakoodeihin perustuvien verkkotunnusten siirrossa voi kestää pitempään.

Seuraavat vaiheet

Tarkista verkkotunnuksen siirtämisen edistyminen.