No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Valvottujen tai jälkitoimitettujen verkkotunnusten sähköpostiosoitteiden päivittäminen

Jos sinulla on verkkotunnuksen jälkitoimituksia tai verkkotunnuksen valvontaa, lähetämme sinulle sähköposti -ilmoituksen 24 tunnin kuluessa sen tilan muutoksesta. Voit milloin tahansa päivittää sähköpostiosoitteen, jota käytämme ilmoittaaksesi sinulle.

1. Kirjaudu sisään Omat tuotteet -sivulle.
  2. Jos sinua ei ohjata kyseiselle sivulle automaattisesti, valitse Omat tuotteet -välilehti:
  3. Omat tuotteet -välilehti

4. Napsauta Hallitse kaikkia:
  5. Hallitse kaikkia

6. Valitse tilisi yläosan Osta/myy -välilehdeltä Jälkitoiminnot ja valvonta .
  7. Valitse verkkotunnukset, joita haluat muokata.
  8. Napsauta valikosta Sähköpostiasetukset.
  9. Syötä kohtaan Sähköpostiosoite 1 ensisijainen sähköpostiosoite, jota haluat meidän käyttävän sähköposti -ilmoituksissa.
  10. (Valinnainen) : Kirjoita Sähköpostiosoite 2 -kohtaan toissijainen sähköpostiosoite ilmoituksia varten.
  11. Napsauta OK.