Laajennettu tuki PHP -versioille 7.4 ja 8.0 ZendPHP: llä

WordPressillä on kukoistava laajennus- ja teemakehittäjien yhteisö, jotka ovat osallistuneet WordPress -ekosysteemiin pitkään aikaan. Koko tämän ajan PHP on käynyt läpi oman kehitysjaksonsa uhkien voittamiseksi ja toiminnallisuutensa parantamiseksi. Tällä hetkellä WordPress -vaatimukset tukevat PHP -versiota 7.4 tai uudempaa.

PHP.net asetti PHP 7.4 : n käyttöiän loppuun (EOL) vuoden 2022 lopussa. Tämä EOL -muutos rasitti WordPress -kehittäjiä paljon päivittämään koodinsa tukemaan PHP: n uusimpia versioita.

Ymmärrämme, että PHP -standardien noudattaminen voi olla haastava tilanne. Tässä mielessä olemme tehneet Zendin kanssa yhteistyötä laajennetun pitkäaikaisen tuen (LTS) tarjoamiseksi PHP-versioille 7.4 ja 8.0! PHP 7.4 on jo saatavana ja 8.0 on saatavana siihen mennessä, kun PHP.net siirtää sen käyttöikänsä loppuun (Marraskuu 2023).

Tämä Zendin tarjoama LTS tarjoaa asiakkaillemme, jotka käyttävät PHP 7.4: ää ja 8.0: ta, suojatun kokemuksen WordPress -isännöintiympäristöissämme marraskuuhun 2026 PHP 7.4: lle ja joulukuun 2025 PHP 8.0: lle.

Miten saan selville, mitä PHP -versiota sivustoni käyttää?

Löydät PHP -versiosi useista eri paikoista:

• Managed WordPress -verkkohotellin koontinäyttö: Valitse Asetukset -kohdasta Tuotantosivusto ja PHP -versio . Voit myös päivittää PHP -versiosi täällä.
  • WordPress Dashboard: Aloitussivulla järjestelmänvalvojan viesti näyttää PHP -päivityksen vaaditaan . Päivitä PHP -versiosi seuraamalla tätä linkkiä.
  • PHP -infosarja: Voit luoda PHP -tietotiedoston ja sijoittaa sen WordPress -sivustosi juurihakemistoon FTP -sovelluksen tai tiedostonhallinnan avulla . Tämän tiedoston lataaminen selaimessasi näyttää PHP -versiotietosi.