Vanhentuneen verkkotunnukseni uusiminen

Jos verkkotunnuksesi on vanhentunut, voit yrittää uusia sen maksamalla kaikki sovellettavat lunastusmaksut . Verkkotunnus, joka on peruutettu 30 viime päivän aikana tai joka ei ole vanhentunut, voidaan uusia manuaalisesti.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Tarkastele vanhentuneita verkkotunnuksiasi valitsemalla verkkotunnusluettelosi yläpuolelta Vanhentuminen ja sen jälkeen Vanhentuneet.
    näytä vanhentuneet verkkotunnukset
  3. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, joita olet uusimassa. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki.
  4. Valitse Uusi ja sitten uudelleen Uusi.
    valitse uusi
  5. Valitse uusimisasetukset ja suorita ostosprosessi loppuun valitsemalla Kassa.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja

• Joillakin verkkotunnuksilla, kuten ccTLD-tunnuksilla, voi olla erityisvaatimuksia, jotka koskevat palauttamista vanhenemisen jälkeen.
  • GDPR:n vuoksi emme pysty palauttamaan verkkotunnuksia sen jälkeen, kun GoDaddy-tili on suljettu.