Vanhentuneiden verkkotunnusten palauttaminen

Voit yrittää palauttaa vanhentuneen ylätason verkkotunnuksen (TLD) uudistamisen lisäajan ja rekisterin lunastusjakson aikana. Uusimismaksun lisäksi sinun on ehkä maksettava verkkotunnuksen palautusmaksu. Katso lisätietoja:

Vanhentuneiden verkkotunnusten palauttaminen

1. Kirjaudu sisään Tilin hallintaan.
  2. Napsauta verkkotunnusten vieressä Käynnistä.
  3. Valitse Verkkotunnukset-valikossa Vanhentuneet verkkotunnukset.
  4. Valitse verkkotunnukset, jotka haluat palauttaa.
  5. Napsauta Palauta.
  6. Valitse verkkotunnusten uusimisajan pituus ja napsauta sitten Seuraava.

HUOMAUTUS: Useiden verkkotunnusten uusimisen pituudet voivat vaihdella jokaisen verkkotunnuksen rekisteröijän sallimasta enimmäispituudesta.

7. (Valinnainen) Valitse uudistettaville verkkotunnuksille rekisteröinti- ja verkkosivusto-asetukset.
  8. Suorita uloskirjautumisprosessi loppuun.