Varmenteen allekirjoitusalgoritmin päivittäminen SHA-2:een

Jos käytät SHA-1-varmennetta, sinun pitää vaihtaa sen allekirjoitusalgoritmi SHA-2:een varmistaaksesi varmenteen asianmukaisen suojauksen.

Varmenteen päivittäminen SHA-2:een

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta SSL-varmenteet.
  3. Napsauta Hallitse sen varmenteen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Sen varmenteen kohdalla, jota haluat käyttää, napsauta Toiminnot-sarakkeessa Näytä tila.
  5. Napsauta Hallitse.
  6. Napsauta Vaihda salausalgoritmi ja/tai varmenteen myöntäjä.
  7. Valitse kohdasta Varmenteen myöntäjä ja salausmenetelmä yksi SHA-2-salauksen sisältämistä vaihtoehdoista.

HUOMAUTUS: Voit vaihtaa varmenteen myöntäjän valitsemalla joko Starfield tai GoDaddy. Nämä tiedot näkyvät vain silloin kun vierailijat katsovat varmennetietojasi selaimessaan.

8. Napsauta Tallenna.
  9. Napsauta Valitse Lähetä kaikki tallennetut muutokset.

Päivitetty varmenteesi on heti ladattavissa (lisätietoja).

Sinun pitää asentaa tämä päivitetty varmenne palvelimeesi (lisätietoja).

Poistamme vanhan varmenteen järjestelmästämme 72 tunnin sisällä. Jos haluat varmistaa palvelun jatkuvuuden, sinun täytyy asentaa päivitetty varmenne välittömästi (lisätietoja).