SSL-varmenteet Ohje

Varmenteen allekirjoituspyynnön (CSR) luominen cPanel-verkkohotellille

Voit luoda varmenteen allekirjoituspyynnön (CSR) cPanel-tilissäsi, kun verkkotunnuksesi johtaa verkkohotellituotteeseen.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Napsauta cPanelin kotisivulla Suojaus-osiossa SSL/TLS.
  5. Valitse Certificate Signing Requests (CSR) (Varmenteen allekirjoituspyynnöt (CSR)) -kohdassa Generate, view, or delete SSL certificate signing requests (Luo, tarkastele tai poista SSL-varmenteiden allekirjoituspyyntöjä).
  6. Täytä Generate a New Certificate Signing Request (CSR) (Luo uusi varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR)) -osion kentät.
  7. KenttäKuvaus
    AvainYksityiskohtainen kuvaus.
    VerkkotunnuksetTäydellinen verkkotunnusnimi (URL-osoite), jonka haluat suojata.
    Huomautus: Jos pyydät yleisvarmennetta, lisää tähti (*) yleisen nimen vasemmalle puolelle kohtaan, jossa haluat käyttää yleismerkkiä, esimerkiksi *.coolexample.com.
    PostitoimipaikkaSen paikkakunnan nimi, jossa organisaatiosi on rekisteröity/sijaitsee. Älä lyhennä sanoja.
    OsavaltioSen osavaltion nimi, jossa organisaatiosi sijaitsee. Älä lyhennä sanoja.
    MaaSen maan kaksikirjaiminen kansainvälisen standardisointijärjestelmän (ISO) mukainen maakoodi, jossa organisaatiosi on laillisesti rekisteröity.
    YritysYrityksesi laillisesti rekisteröity nimi. Jos rekisteröit yksityishenkilönä, anna varmenteen pyytäjän nimi.
  8. Napsauta lomakkeen alaosassa Generate (Luo) -painiketta.

Uudella sivulla CSR-pyyntösi näytetään Encoded Certificate Signing Request (Koodattu varmenteen allekirjoituspyyntö) -osiossa. Tee kopio CSR-pyynnöstäsi, niin voit pyytää SSL-varmennetta.

Seuraava vaihe

CSR:n luomisen jälkeen sinun on pyydettävä Vakio-, Luksus- tai laajennetun vahvistuksen varmennetta.