SSL-varmenteet Ohje

Varmenteen allekirjoituspyynnön (CSR) luominen cPanel-verkkohotellille

Voit luoda varmenteen allekirjoituspyynnön (CSR) cPanel-tilissäsi, kun verkkotunnuksesi johtaa verkkohotellituotteeseen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta cPanel-hallinta.
  3. Napsauta Suojaus-osiossa SSL/TLS.
  4. Valitse Certificate Signing Requests (CSR) (Varmenteen allekirjoituspyynnöt (CSR)) -kohdassa Generate, view, or delete SSL certificate signing requests (Luo, tarkastele tai poista SSL-varmenteiden allekirjoituspyyntöjä).
  5. Täytä Generate a New Certificate Signing Request (CSR) (Luo uusi varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR)) -osion kentät.
  6. Kenttä Kuvaus
    Avain Yksityiskohtainen kuvaus.
    Verkkotunnukset Täydellinen verkkotunnusnimi (URL-osoite), jonka haluat suojata.
    Huomautus: Jos pyydät yleisvarmennetta, lisää tähti (*) yleisen nimen vasemmalle puolelle kohtaan, jossa haluat käyttää yleismerkkiä, esimerkiksi *.coolexample.com.
    Paikkakunta Sen paikkakunnan nimi, jossa organisaatiosi on rekisteröity/sijaitsee. Älä lyhennä sanoja.
    Osavaltio Sen osavaltion nimi, jossa organisaatiosi sijaitsee. Älä lyhennä sanoja.
    Maa Sen maan kaksikirjaiminen kansainvälisen standardisointijärjestelmän (ISO) mukainen maakoodi, jossa organisaatiosi on laillisesti rekisteröity.
    Yritys Yrityksesi laillisesti rekisteröity nimi. Jos rekisteröit yksityishenkilönä, anna varmenteen pyytäjän nimi.
  7. Napsauta lomakkeen alaosassa Generate (Luo) -painiketta.

Uudella sivulla CSR-pyyntösi näytetään Encoded Certificate Signing Request (Koodattu varmenteen allekirjoituspyyntö) -osiossa. Tee kopio CSR-pyynnöstäsi, niin voit pyytää SSL-varmennetta.

Seuraava vaihe

Kun olet luonut CSR-pyynnön, sinun täytyy tehdä varmennepyyntö. Varmennepyynnön tekeminen riippuu käyttämäsi varmenteen tyypistä:

Tyyppi Seuraava vaihe
Vakio-vakuutettu SSL-varmenne
Luksus- tai laajennetun vahvistuksen varmenne (EV-varmenne) Pyydä SSL-varmennetta
Koodin tai ohjaimien allekirjoitusvarmenteet Koodin tai ohjaimen allekirjoitusvarmenteen pyytäminen

Lisätietoja

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolten merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.