SSL-varmenteet Ohje

Varmenteen allekirjoituspyynnön (CSR) luominen Google App Enginelle

Ennen kuin pyydät varmennetta, luo Google Cloud Shellillä varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR) Google Cloud Platformissa toimivalle Google App Enginellesi.

Jos käytät Google Compute Engineä etkä Google App Engineä, kannattaa muodostaa yhteys sen esiintymään ja asentaa varmenne manuaalisesti.

1. Kirjaudu sisään Google Cloud Platform -tiliisi: https://console.cloud.google.com.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymisvalikosta App Engine.
  3. Napsauta Activate Cloud Shell (Aktivoi Cloud Shell) -kuvaketta sivun yläosassa.
  4. Aktivoi Cloud Shell

5. Sivun alaosaan tulee näkyviin uusi konsoli-ikkuna.
  6. Siirry konsolissa palvelimen siihen hakemistoon, johon varmenne- ja avaintiedostot on tallennettu.
  7. Suorita seuraava komento, niin yksityinen avain ja varmenteen allekirjoituspyyntö luodaan:
  8. openssl req -new -newkey rsa:2048 -nodes -keyout coolexample.com.key -out coolexample.com.csr
    • Kirjoita coolexample.comin tilalle oikea verkkotunnuksesi.
  9. Sinua kehotetaan antamaan seuraavat tiedot (käytä kirjaimia a–z ja numeroita):
  10. KenttäKuvaus
    Country name (Maan nimi, kaksikirjaiminen koodi)Sen maan kaksikirjaiminen kansainvälisen standardisointijärjestelmän (ISO) mukainen maakoodi, jossa organisaatiosi on laillisesti rekisteröity.
    State or Province Name (Osavaltion tai provinssin koko nimi)Sen osavaltion nimi, jossa organisaatiosi sijaitsee. Älä lyhennä sanoja.
    Locality Name (Paikkakunta, esim. kaupunki)Sen paikkakunnan nimi, jossa organisaatiosi on rekisteröity/sijaitsee. Älä lyhennä sanoja.
    Organization Name (Organisaation nimi, esim. yritys)Yrityksesi laillisesti rekisteröity nimi. Jos rekisteröit yksityishenkilönä, anna varmenteen pyytäjän nimi.
    Organizational Unit Name (Organisaatioyksikön nimi, esim. osasto)Tarvittaessa anna DBA (Doing Business As) -nimesi. Organisaatioyksikköä ei tarvitse määrittää, kun CSR luodaan.
    Common Name (Yleinen nimi, esim. oma nimesi tai palvelimesi isäntänimi)Täydellinen verkkotunnusnimi (URL-osoite), jonka haluat suojata.
    Huomautus: Jos pyydät yleisvarmennetta, lisää tähti (*) yleisen nimen vasemmalle puolelle kohtaan, jossa haluat käyttää yleismerkkiä, esimerkiksi *.coolexample.com.
    Email Address (Sähköpostiosoite)Anna mahdollinen sähköpostiosoite.
    A challenge password (Turvasalasana)Jätä tämä kohta tyhjäksi (paina vain enter).
    An optional company name (Valinnainen yrityksen nimi)Jätä tämä kohta tyhjäksi (paina vain enter).
  11. Nyt .key- ja .csr-tiedostosi on luotu nykyiseen hakemistoon.
  12. Oma coolexample.com.csr-tiedostosi avataan ja sen sisältö kopioidaan seuraavaa vaihetta varten.

Seuraava vaihe

Kun olet luonut CSR-pyynnön, pyydä varmennetta. Varmennepyynnön tekeminen riippuu käyttämäsi varmenteen tyypistä:

TyyppiSeuraava vaihe
Vakio-vakuutettu SSL-varmennePyydä SSL-varmennetta
Luksus- tai laajennetun vahvistuksen varmenne (EV-varmenne) Pyydä SSL-varmennetta
Koodin tai ohjaimien allekirjoitusvarmenteet

Lisätietoja

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolten merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.