SSL-varmenteet Ohje

NGINX: Luo varmenteen allekirjoituspyyntöjä (CSR)

Ennen kuin pyydät SSL-varmenteesi, sinun on luotava varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR) palvelimeltasi. Kun olet luonut CSR-pyyntösi, leikkaa/kopioi se ja liitä se SSL-varmennepyynnön sivun CSR-kenttään.

Luo NGINX- varmenteiden allekirjoituspyyntöjä (CSR) seuraavasti

1. Muodosta yhteys palvelimeen SSH:n kautta (lisätietoja).
  2. Kirjoita seuraava komento:
    openssl req -new -newkey rsa:2048 -nodes -keyout sinun verkkotunnuksesi.key -out sinun verkkotunnuksesi.csr

Huomautus: Korvaa verkkotunnuksesi suojattavalla verkkotunnuksella. Jos verkkotunnuksesi on esimerkiksi coolexample.com, kirjoittaisit coolexample.key ja coolexample.csr .

3. Anna vaadittavat tiedot:
    KenttäTietojen antaminen...
    Yleinen nimiTäydellinen verkkotunnusnimi (URL-osoite), jonka haluat suojata.
    Jos pyydät Wildcard-varmennetta, lisää tähti (*) yleisen nimen vasemmalle puolelle kohtaan, johon haluat wildcard-yleismerkin, esimerkiksi *.coolexample.com.
    OrganisaatioYrityksesi laillisesti rekisteröity nimi. Jos rekisteröit yksityishenkilönä, anna varmenteen pyytäjän nimi.
    OrganisaatioyksikköTarvittaessa anna DBA -nimi (Doing Business As). Organisaatioyksikköä ei tarvitse määrittää, kun CSR luodaan.
    Kaupunki tai paikkakuntaSen paikkakunnan nimi, jossa organisaatiosi on rekisteröity/sijaitsee. Älä lyhennä sanoja.
    Osavaltio tai provinssiSen osavaltion tai provinssin nimi, jossa organisaatiosi sijaitsee. Älä lyhennä sanoja.
    MaaSen maan kaksikirjaiminen kansainvälisen standardisointijärjestelmän (ISO) mukainen maakoodi, jossa organisaatiosi on laillisesti rekisteröity.
    Tunnuslause(Valinnainen): Valitse salasana SSL:ää varten. Jos jätät tämän kentän tyhjäksi, SSL:lle ei ole salasanaa, mikä voi altistaa sinut lisäriskeille.
  4. Avaa CSR tekstieditorissa ja kopioi kaikki teksti.
  5. Liitä täydellinen CSR tilisi SSL-pyyntöalueeseen.