SSL-varmenteet Ohje

Varmenteen avaimen uusiminen

Sinun tulisi uusia SSL-varmenteesi jos:

• Palvelin kaatuu.
  • Menetät yksityisen avaimesi.
  • Siirrät verkkosivuston uuteen palvelimeen.
  • Vaihdat SSL-varmenteesi verkkotunnusta.
  • Haluat muuttaa SSL-varmenteen myöntävän organisaation. Lisätietoja on osoitteessa
    .
Vaaditaan:
  • Ennen kuin voit uusia SSL-varmenteesi, sinun on luotava uusi varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR) verkkopalvelimestasi. Katso ohjeet kohdasta Luo CSR (varmenteen allekirjoituspyyntö).
  • Älä peruuta, ellet ole varma, että haluat peruuttaa olemassa olevan varmenteen. Kun peruutat, SSL-hyvitys peruutetaan, etkä voi uusia varmenteen avainta.
  • Kun vanha varmenne peruutetaan, uusi varmenne täytyy ladata ja asentaa 72 tunnin kuluessa varmenteen avaimen uusimisesta, jotta palvelin pysyy turvassa.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tiliisi ja siirry My Products (Omat tuotteet) -sivulle.
  2. Napsauta SSL-varmenteet-kohdassa Hallitse sen varmenteen kohdalla, jota haluat käyttää.
    Hallitse
  3. Napsauta Varmenteen tiedot -sivulla Uusiminen ja hallinta.
    Hallitse
  4. Napsauta Varmenteen uusiminen.
    Varmenteen uusiminen
  5. Liitä Varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR) -kenttään uusi CSR-pyyntösi mukaan lukien osat ----BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST---- ja ----END CERTIFICATE REQUEST---- ja napsauta sitten Tallenna.
    Liitä CSR-pyyntö
  6. Napsauta Lähetä kaikki tallennetut muutokset.

Uuteen avaimeen liitetty varmenteesi tulee saataville pian uuden CSR-pyynnön lähettämisen jälkeen, ja saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Seuraavat vaiheet

• Kun saat sähköpostitse ilmoituksen siitä, että uuteen avaimeen liitetty varmenteesi on myönnetty, lataa varmenne.
  • SSL-varmenne täytyy asentaa 72 tunnin kuluessa sen myöntämisestä palvelimen suojaamiseksi.