Kotisivukone Ohje

Varmuuskopioi sivustoni

Sivustosi luo automaattisesti varmuuskopion, kun teemaa muutetaan, osio poistetaan tai sivusto julkaistaan. Joskus voi myös olla tarpeen luoda varmuuskopio manuaalisesti.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse koontinäytöltäsi Verkkosivusto ja sitten Muokkaa sivustoa.
    Website Builder -koontinäyttö
  4. Valitse Asetukset.
    Asetukset-paneeli
  5. Valitse Sivuston historia.
    Sivuston historia -painike
  6. Valitse Luo varmuuskopio. Kun olet luonut varmuuskopion, voit palauttaa sen koska tahansa.
    luo varmuuskopio -painike