3. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Varmuuskopioi sukupolven 3 palvelimeni

Voit luoda yhden hallitun palvelimen (Managed Server) tai täysin hallitun palvelimen (Fully Managed Server) on-demand-varmuuskopion, jota voit käyttää milloin vain palvelimesi palauttamiseen.

Huomautus: Varmuuskopiointipyynnön lähettäminen poistaa olemassa olevan varmuuskopion ja korvaa sen palvelimelle sen nykyisessä tilassa olevalla kuvalla.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Palvelimet.
  3. Valitse Hallitse sen palvelimen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Napsauta Varmuuskopiot.
  5. Napsauta Luo varmuuskopio.
  6. Napsauta Lähetä.