4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Varmuuskopioi sukupolven 4 palvelimeni

Luomme joka viikko varmuuskopion neljännen sukupolven VPS: lle. Uudet varmuuskopiot korvaavat edellisen viikon pikakatsauksen.

Voit halutessasi luoda varmuuskopion manuaalisesti milloin tahansa. Kun luot varmuuskopiotiedoston manuaalisesti, edellinen manuaalinen varmuuskopiotiedosto korvataan.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

Huomautus: Tämä artikkeli koskee vain neljännen sukupolven VPS: ää.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet.
  3. Napsauta Hallitse sen sukupolven 4 VPS: n vierestä, jonka haluat varmuuskopioida.
  4. Napsauta Palvelinasetukset ja valitse sitten Pysäytä palvelin .
    napsauta pysäytä palvelin

Huomautus: Palvelimen sammuttaminen ennen varmuuskopiointia luo tarkimman varmuuskopion.

5. Sivun vasemmassa yläkulmassa vieressä Dashboard, valitse Varmuuskopiot.
    valitse varmuuskopiot
  6. Halutessasi luoda uuden varmuuskopion alla olevissa Kysyntä -osiossa. napsauta Luo .
  7. Syötä tiedostolle Varmuuskopion nimi. Tiedostonimen on oltava 5–16 merkkiä pitkä, ja se voi sisältää vain kirjaimia, numeroita, väliviivoja ja alaviivoja.
  8. Napsauta Varmuuskopioi nyt. Luomme sinulle varmuuskopiotiedoston, ja kun se on valmis, uusi varmuuskopiotiedosto näkyy Tarvittaessa-osiossa.

Näytä, miten tämä tehdään...