4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Varmuuskopioi sukupolven 4 palvelimeni

Luomme joka viikko varmuuskopion neljännen sukupolven VPS: lle. Uudet varmuuskopiot korvaavat edellisen viikon pikakatsauksen.

Voit halutessasi luoda varmuuskopion manuaalisesti milloin tahansa. Kun luot varmuuskopiotiedoston manuaalisesti, edellinen manuaalinen varmuuskopiotiedosto korvataan.

Huomautus: Tämä artikkeli koskee vain neljännen sukupolven VPS: ää.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet.
  3. Napsauta Hallitse sen sukupolven 4 VPS: n vierestä, jonka haluat varmuuskopioida.
  4. Napsauta Palvelinasetukset ja valitse sitten Pysäytä palvelin .
    napsauta pysäytä palvelin

Huomautus: Palvelimen sammuttaminen ennen varmuuskopiointia luo tarkimman varmuuskopion.

5. Sivun vasemmassa yläkulmassa vieressä Dashboard, valitse Varmuuskopiot.
    valitse varmuuskopiot
  6. Halutessasi luoda uuden varmuuskopion alla olevissa Kysyntä -osiossa. napsauta Luo .
  7. Syötä tiedostolle Varmuuskopion nimi. Tiedostonimen on oltava 5–16 merkkiä pitkä, ja se voi sisältää vain kirjaimia, numeroita, väliviivoja ja alaviivoja.
  8. Napsauta Varmuuskopioi nyt. Luomme sinulle varmuuskopiotiedoston, ja kun se on valmis, uusi varmuuskopiotiedosto näkyy Tarvittaessa-osiossa.