Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Varmuuskopioi tietokanta Windows -verkkohotellissa

Noudata näitä ohjeita luodaksesi varmuuskopiotiedostot Windows -verkkohotellin tietokannoista.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Alla Web Hosting vieressä Windows Hosting tilin, jota haluat käyttää, valitse Hallinta.
  3. Valitse Plesk -hallinta .
  4. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tietokannat .
  5. Valitse Vie kaatopaikka .
  6. Valitse Lataa latauspaikka automaattisesti luomisen jälkeen ja valitse sitten OK . Tila -ponnahdusikkuna näyttää vedon (varmuuskopiotiedoston luomisen) edistymisen.
  7. Kun ponnahdusikkunassa sanotaan, että kaatopaikka on valmis, valitse Lataa .